Siirt'te Yeni Konulan Uyarı Levhalarına Uymayanlara Para Cezası Uygulanacak

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'te trafik polisleri, OPET Kavşağı'na yeni konulan 'U dönüşü' trafik levhalarına uymaları konusunda sürücüleri uyardı.

Siirt İl Trafik Komisyonu tarafından alınan kararlar doğrultusunda Siirt merkezde bulunan OPET Kavşağı'ndan sola 'U dönüşü' yapmak yasaklandı.

Siirt'te, trafik düzenini rahatlatmak ve yaşanabilecek kazaların önüne geçmek amacıyla yeni levhalar yerleştirildi.U dönüşü yapmak yasak!

İl Trafik Komisyonu tarafından alınan kararlar doğrultusunda Siirt OPET Kavşağı'nda 'U dönüşü' yapmak yasaklandı.

'U dönüşü yasak' levhaları, İl Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen noktalara dikildi.

Yeni levhaların OPET Kavşağındaki trafiği oldukça rahatlatacağını ifade eden yetkililer, tedbirlerin her geçen gün artarak devam edeceğini ve yapılan uyarıların ardından kurallara uymayanlara ceza-i işlem uygulanacağını ifade ettiler.

Ekiplerin aralıksız sürdürdüğü çalışmalar sonucunda sürücüler için daha güvenli bir trafik ortamı sağlanmış olacak. Yeni uygulama sayesinde aksayan trafik akışı ve oluşabilecek kazaların önlenmesi hedefleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te ilk defa denendi! Kuraklığa karşı geleceğin ürünü
Siirt'te, Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerin Önlenmesine Yönelik Eğitim Verildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR