Siirt'te Gerçekleştirilen Uyuşturucu Operasyonlarında 51 Kişi Gözaltına Alındı 18 Kişi Tutuklandı!

Siirt'te son 5 ayda uyuşturucu operasyonlarda gözaltına alınan 51 şüpheliden 18'i, tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

TAKİP ET:
Haber Merkezi

Siirt İl Jandarma Komutanlığınca KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin son 5 ayda gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 51 kişiden 18'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Siirt İl Jandarma Komutanlığınca KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, 2023 Ocak, Şubat, Mart, Nisan ve Mayıs aylarında uyuşturucu operasyonu gerçekleştirdi.

Siirt il merkezinde ve ilçelerinde Terör ve Organize Suç Örgütlerinin faaliyetlerinin önlenmesi, Terör Örgütünün Finans Kaynaklarının Kurutulması, Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile Kullanımının önlenmesi amacıyla ev ve iş yerlerinde 297 Jandarma personelinin katılımıyla operasyon düzenlendi.

Gerçekleştirilen operasyonlarda, 5.252 Gr. Esrar, 2.000 Gr. Metamfetamin, 10 Adet Uyuşturucu Kullanma Aparatı, 2 Adet Tabanca, 9 Adet Cep Telefonu ve Suçtan elde edilen 46 bin lira ele geçirildi.

Operasyonlarda 51 şahıs yakalanırken, 18'i tutuklanarak Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderilirken, 33 şüpheli ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te ilk defa denendi! Kuraklığa karşı geleceğin ürünü
Siirt'te, Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerin Önlenmesine Yönelik Eğitim Verildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR