Siirt İl Özel İdare Spor'dan Muhteşem Geri Dönüş!

TAKİP ET:
Yahya Kara

Lig'in 13. Haftasında sahasında ağırladığı, Darıca Gençler Birliği spor'u 0- 2 geriye düşmesine rağmen 2. yarıda arka arkaya bulduğu goller ile 3- 2 öağlup etti.

Maçın ilk yarısında Darıca Gençler Birliği Spor, 42. dakikada Erdem Dikbasan'ın ayağından bulduğu gol ile ilk yarıyı önde bitirdi.

İkinci yarıya 3 oyuncu değişikliği ile başlayan Siirt İl Özel İdaresi Spor, 59 dakika da Nebi Tiryakioğlu'nun attığı gol ile 0-2 geriye düştü.

Yeniği golden sonra 2 oyuncu değişikliğine giden Siirt İl Özel İdare Spor 98. dakikada Onur Alsu'nun ayağından bulduğu gol ile farkı 1'e indirdi.

Santra vuruşunun başlamasıyla atağa çıkan Siirt İl Özel İdarespor 69. dakikada Oğuzhan Palaz'ın ayağından bulduğu gol ile durumu eşitledi.

Maçta ağırlığını koyan Siirt İl Özel İdare Spor, 71. dakikada Oğuzhan Palaz'ın ayağından bulduğu gol ile 3-2 önde geçti.

Maçta kontrolü eline alan Siirt İl Özel İdare Spor, sahadan 3 puan alarak ayrıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te ilk defa denendi! Kuraklığa karşı geleceğin ürünü
Siirt'te, Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerin Önlenmesine Yönelik Eğitim Verildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR