Siirt Belediyesinden Duyuru

Siirt Belediyesi tarafından Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile İlan Reklam vergisinin 2022 yılına ait ikinci taksitinin ödenmesine başlandığı duyuruldu.

TAKİP ET:
Yahya Kara

Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi (iş yerleri ve kuyu suyu kullanan meskenler için) ve İlan Reklam Vergisi'nin ikinci taksitini ödeme süresi 30 Kasım 2022'de sona eriyor.

Konuyla ilgili olarak Siirt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Şefliğinden yapılan açıklamada, 2'nci taksitlerinin ödeme süresinin 30 Kasım'da sona ereceği hatırlatılarak, “Belediyemizce tahsil edilmekte olan 2022 Yılı Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisi (ÇTV) 2'nci son ödeme tarihi 30 Kasım 2022 günü mesai bitimine kadar olup; Bina, Arsa ve Arazi gibi gayrimenkullere sahip mükelleflerin Emlak vergisini, iş yerlerinde oturanların Çevre Temizlik Vergisini zamanında yatırmaları gerekmektedir. Tarihinde yatırılmayan vergiler için 6138 Sayılı Kanun gereğinde günlük gecikme zammı uygulanacağı kanun gereğidir. Mükelleflerin cezalı duruma düşmemeleri için önemle duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te ilk defa denendi! Kuraklığa karşı geleceğin ürünü
Siirt'te, Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerin Önlenmesine Yönelik Eğitim Verildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR