MHP Siirt İl Teşkilatından Peygamber Efendimize Hakarete Sert Tepki

TAKİP ET:
Yahya Kara

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siirt İl Başkanı M.Fatih Cantürk, 'Charlie Hebdo'nun Peygamberimize ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik alçakça hazırlanan sözde karikatür serisini en sert şekilde kınıyoruz.' açıklamasını yaptı.

MHP Siirt İl Başkanı M.Fatih Cantürk beraberindeki il ve ilçe yönetimi ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda 'Charlie Hebdo'nun Peygamberimize ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik alçakça hazırlanan sözde karikatür serisini kınayan bir basın açıklaması yaptı.

Fransa'da bazı siyasetçilerin, grupların ve özellikle Charlie Hebdo dergisinin İslam, Türkiye ve Erdoğan düşmanlığını kademe atlayarak şerefsizlik seviyesine ulaştırdığını belirten Cantürk, 'Peygamberimize hakaret ediyorlar. Cumhurbaşkanımızı müstehcen olarak resmediyorlar. Charlie Hebdo'nun yaptığı ne mizahtır ne de ifade özgürlüğüdür, düpedüz alçaklıktır. Bu alçaklık hakkında bu ülkenin vatandaşı olup, sevinç twetleri atanlar da en az onlar kadar aşağılıktır, rezildir. Ülkesine ve milletine sevdalı, Türkiye'mizin istikrar ve huzuru için gece gündüz çalışan, tüm mazlumların umudu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her zaman yanındayız.' dedi.

Cantürk, 'Aklı başında tüm Avrupa ülkelerine sesleniyorum; bu tür ilkel kültürel ırkçılığa ve medeniyetsiz söylemlere karşı sizleri mücadeleye çağırıyorum. Alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimize hakaret etme cüretini gösteren alçakları, şerefsizleri, haysiyetsizleri bu mübarek gecede kınıyorum. Allah'ın laneti üzerlerine olsun.' ifadelerine yer verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te ilk defa denendi! Kuraklığa karşı geleceğin ürünü
Siirt'te, Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerin Önlenmesine Yönelik Eğitim Verildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR