Dika Genel Sekreteri Siirt'te 11 Yatırımcıyla Bir Araya Geldi

TAKİP ET:
Yahya Kara

Siirt'te yatırım teşvik belgesi alan 11 yatırımcı, Dikagenel Genel Sekreteri Başkanı Yılmaz Altındağ ile bir araya geldi.

Ajansın bilgilendirmeve yönlendirme faaliyetleri kapsamında yeni yatırım ve kapasite artırımı yapmakisteyen firma temsilcilerinin yer aldığı toplantıya Siirt Ticaret ve SanayiOdası Başkan Vekili Abdulkadir Demirhan ile basın mensupları da katıldı.

Siirt Yatırım Destek Ofisi'nde düzenlenen toplantıda konuşanGenel Sekreter Yılmaz Altındağ 6. Bölge Teşviklerinin Siirt'te ve Bölgede çokönemli fırsatlar sunduğunu söyledi.

Ajansın yatırımcılara sağladığı teknik destek sayesindeyatırım teşvik belgesi alan 11 firma tarafından başlangıçta toplam 810 kişilikistihdam ve 34.2 Milyon ₺ yatırım taahhüt edildiğini söyledi.

Yatırımların İnşaat'tan ısıcam imalatına, tekstilden ambalajimalatına kadar çeşitli sektörlerde gerçekleştirileceğini ifade etti.

Bu yatırımlarla birlikte bölgede ihtiyaç duyulan bazıürünlerin üretileceğini dile getiren Altındağ 'Biz Ajans olarakyatırımcılarımızın sorun ve ihtiyaçlarının çözüme kavuşturulmasında her zamansizlerin yanındayız. Devlet teşviklerinde bölgemizde en çok karşılaştığımızsorunlardan biri yanlış bilgilendirme ve yönlendirmelerdir. Bizler sizleredoğru bilgileri sunarak hizmet etmek için buradayız' dedi.

Toplantıya katılan Siirt TSO Başkanvekili Abdulkadir Demirhan'da yaptığı konuşmada 'Sanayi ve Ticaret Odası olarak bizlerde Kalkınma Ajansımız ile birlikte sizlere hizmet etmeye hazırız. Burada tek gayemiz Siirt'imize yatırımlar kazandırarak ilimizin kalkınmasına katkıda bulunmak ve memleketimize hizmet etmektir. Her türlü sorun ve ihtiyaçlarınız için Ajansımıza başvurmaktan çekinmeyin' dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te ilk defa denendi! Kuraklığa karşı geleceğin ürünü
Siirt'te, Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerin Önlenmesine Yönelik Eğitim Verildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR