Atik'ten İlk İcraat Geldi

TAKİP ET:
Yahya Kara

Dün belediye başkanı vekili olarak göreve başlayan Vali Ali Fuat Atik'in ilk icraatı pazarı denetlemek ve görüştüğü vatandaşları koronavirüs salgını önlemlerine uyarak sosyal mesafeye uyma ve maske takma konusunda uyardı.

Güres Caddesi üzerindeki semt pazarını ziyaret eden Vali Atik, pazarcı esnafını maske takma ve eldiven kullanma konusunda uyardı.
Vali Atik, bu konularda hiçbir şekilde taviz verilmeyeceğini belirterek, 'Koronavirüs salgını bütün insanlığı tehdit ediyor. Şükürler olsun durum iyiye gidiyor. Bununla başa çıkmanın yolu maske takma ve sosyal mesafeye uyma konusunda duyarlı olmaktan geçiyor.Bu nedenle bütün vatandaşlarımızı bu kurallara uymaya davet ediyorum.' dedi.
Daha sonra Güres Caddesine giden Vali Atik, burada da görüştüğü vatandaşları da maske ve sosyal mesafe konularında dikkatli olma konularında uyardı.

ÇOK OKUNANLAR
Pervari'de Sıcak Saatler... Yaralılar var!
Sağlık Bakanlığının Siirt'e Alacağı Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı
Pervari'de Çıkan Silahlı Çatışmada 1'i Ağır 4 Kişi Yaralandı
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Pervari'de Yaşanan Olaylara İlişkin Açıklama: 'Adayımızın Kardeşi Ağır Yaralı'
Güncel sigara fiyatları 7 Nisan 2024
Bakan Göktaş: 8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz
Ali Yalçın'dan Memur ve Emekli Maaşları Zammı Açıklaması
Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla
BUNLARA DA BAKIN
Siirt'te ilk defa denendi! Kuraklığa karşı geleceğin ürünü
Siirt'te, Erken Yaşta ve Zorla Evliliklerin Önlenmesine Yönelik Eğitim Verildi
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR