Ali Babacan: Enişte Siirt'e Hiç İyi Bakmıyor

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Siirt mitinginde yaptığı açıklamalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sert çıktı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Siirt mitinginde açıklamalarda bulundu.

Mitingde Siirt'in sorunlarından bahseden Babacan, enişte Siirt'e hiç iyi bakmıyor ifadelerini kullandı.

Ali Babacan: Enişte Siirt'e Hiç İyi Bakmıyor

"Siirt'te olup biten herşeyitakip ediyoruz. Siirt'te işsizlik hat safada mutylakay yeni yatırımlar gerekiyor. Tarımın, sanayinin, truzmin önünü açmak gerekiyor. " diyen Babacan şu açıklamalarda bulundu:

"Bunlar tutturdu Zorava Çayı üzerinde HES yapacağız, bu çevre katliamlarını artık bırakın. Güneş enerjisini kullanın, Siirt'in çok büyük potansiyeli var bu konuda. 

Bugün Diyarbakır'dan buraya arabayal geldim. Yollar berbat Araba yolda zıplaya zıplaya gidiyor yazık. Para harcanmış ama kalitesiz yapılmış Belli ki birileri bu yoldan nemalanmış. 

Siirt - Eruh - Şırnak yolunda eksiklikler var, Siirt Kurtalan bölünmüş yol bugün oradan da geçtim bir türlü yol çalışması bitmiyor. 20 yılda 20 bin kilometre yol yaptık diyorlar fakat bu yol hiç bitmiyor. Enişte Siirt'in şu kısa yol sorunlarını bir türlü çözememiş.  

Ali Babacan: Enişte Siirt'e Hiç İyi Bakmıyor

Mışar ovasına da ulaşım çok zorlaşmış durumda bunuda biliyoruz.  Her tarafı akarsularla kaplı olan şehir merkezinde içme suyu problemi var. Biz bunların hepsini çözeceğiz. Tüm kadrolarımız bu sorunlarla uğraşıyor."

DEVA PARTİSİ SİİRT İL BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR MERAJI

Miting sonunda Artı Siirt Haber Ajansı mikrofonlarına özel açıklamada bulunan DEVA Partisi Siirt İl Başkanı Umut Dayanan, alana gelen binlerce insana teşekkür etti.

Dayanan, konuşmasında şunları söyledi:

Biz bugün Siirt ve Siirt'in bütün ilçe ve beldelerine gönülden teşekekkür ediyoruz. Siirt halkı daha özgür, daha adil, bir Türkiye için bu 15 Temmuz Demokrasi meydanını doldurdu. Bu mitinge katılım sağalayan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.  

 


 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Siirtli | 26 Eylül 2022 13:23

    Davasını satan adama itibar etmeyiz.

BUNLARA DA BAKIN