Siirt Güncel Son Dakika Haberleri

Siirt Haber

Siirt’te gelişen son dakika olayları ve haberleri Artı Siirt Kurtalan, Eruh, Baykan, Şirvan, Pervari ve Tillo ilçe haberleri için artisiirt.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Siirt Haberlerini tarafsız ve en doğru şekilde okuyacağınız Artı Siirt Haber Ajansı web sitesi size ilkeli ve tarafsız haber okuma keyfini yaşatıyor. Siirt yeni ilçelerinin son dakika gelişmeleri ve haberlerini web sitemizde en hızlı şekilde bulabilir, gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Siirt Haber Haberleri

Vali Kızılkaya, Anneler Günü'nde güvenlik korucusu aileleriyle bir araya geldi

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Anneler Günü münasebetiyle güvenlik korucuları aileleri ve çocuklarını İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde ağırladı.

Şehit annesinin buruk geçen Anneler Günü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Sınır Karakolu'na bölücü terör örgütü PKK tarafından 3 Ekim 2008 yılında düzenlenen hain saldırıda şehit olan 17 askerden biri olan Siirtli Davut İlbaş'ın annesi Dürrü İlbaş, şehidin fotoğraflarına bakıp hasret gidererek 15 yıldır acısının aynı günkü gibi yaşıyor.

Vali Kızılkaya, Anneler Günü’nde Koruyucu Ailelerle Bir Araya Geldi

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, Anneler günü dolayısıyla ilimizdeki koruyucu aileleri ve çocukları İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde ağırladı.

Siirt Belediyesi Anneler Gününü 3 Dilde Kutladı

Siirt Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla Anneler Gününü 3 dilde yazılan mesajla kutladı.

Vali Kızılkaya, Anneler Günü'nde Veysel Karani Beldesi'nde Vatandaşları Ziyaret Etti

Siirt Valisi Sayın Dr. Kemal Kızılkaya, Anneler Günü'nü kutlama adına Veysel Karani Beldesi'nde vatandaşları ziyaret etti. Vali Kızılkaya, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları vererek, Anneler Günü'nü kutladı ve vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Siirt Barosu Cumhur Kılıççıoğlu Anısına Futbol Turnuvası Düzenledi

Siirt Barosu geçtiğimiz aylarda vefat eden Gazeteci Cumhur Kılıççıoğlu anısına futbol turnuvası düzendi.

AK Parti Siirt İl Başkanı Özturan Anneler Gününde Şehit Anneleriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Siirt il Kadın Kolları anneler günü nedeni ile düzenlediği sabah kahvaltısında şehit anneleri ve eşleri ile bir araya gelen AK Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, AK Parti il Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, AK Parti merkez ilçe Başkanı Hikmet Ekin ve Kadın Kolları Başkanı av. Betül Tuğba Mavi ve kadın kolları mensupları anneler gününü kutlayarak sohbet ettiler.

Vali Kızılkaya, Şehit Ailesini Ziyaret Etti ve Anneler Gününü Kutladı

Siirt Valisi Sayın Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten Kızılkaya, Anneler Günü vesilesiyle 10 Kasım 2012'de Pervari ilçe kırsalında helikopter kazasında şehit olan Uzman Çavuş Kürşat Güneş'in ailesini ziyaret etti.

23 Yaşındaki Siirtli Genç Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti!

Batman’da ikamet eden Siirt nüfusuna kayıtlı Veysi Çiftlik (23) geçirdiği kalp krizi sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Siirt Barosu, Gazeteci Cumhur Kılıççıoğlu Anısına Futbol Turnuvası Düzenledi!

Siirt Barosu’nun bu yıl 5’incisini düzenlediği futbol turnuvasını, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden gazeteci ‘Cumhur Kılıççıoğlu’na adadı.

Elmadalı Köyü ve Halenze Mezrası Yolları Heyelan Sonrası Açıldı

Doğal afetin etkisiyle kapanan köy yolları, ekiplerin özverili çalışmaları sayesinde tekrar açıldı. Hızlı ve etkili müdahaleyle, bölge halkının ulaşımı sağlandı.

Kara Ailesine Anneler Günü Sürprizi: Kızılkaya'dan Anlamlı Ziyaret

Siirt valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın eşi hanımefendi Nurten Kızılkaya, yaklaşan Anneler Günü’nde özel birey çocukları olan Kara ailesini ziyaret etti.

Siirt'te şeyh Muhammed Kazım Aydın'ı anma etkinlikleri düzenlendi

Siirt'te mutasavvıf şeyh El-Hazin'in torunu şeyh Muhammed Kazım'ı anma etkinliklerinin 29.'su düzenlendi.

Siirt'te at üzerindeki gelin ilgi odağı oldu!

Siirt’in Kurtalan ilçesinde, at üzerinde görüntülenen gelin ilgi odağı oldu. 

36. tura gidiliyor! Yılan hikayesine dönen Yargıtay başkanlığı seçiminde o isim yarıştan çekildi

35 tur boyunca adayların yeterliliği sağlayamadığı Yargıtay başkanlığı seçiminde Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkanı Muhsin Şentürk adaylıktan çekildi. Şentürk, mevcut başkan ve aday olan Siirtli Mehmet Akarca'yı destekleyecek.

Artı Siirt Gündeme Getirdi! Kız Yurdunda Kalan Öğrencilerin Talebine Vali Kızılkaya El Attı, Sorun Çözüldü

Siirt'te Mihrimah Kız Öğrenci Yurdu'nun zemin katına erkek personellerinin yerleştirileceği haberimiz üzerine Vali Kemal Kızılkaya, soruna el atarak, öğrencilerin taleplerinin yerine getirilmesi için talimat verdi.

Siirt’te sulama havuzuna düşen 3 yaşındaki Nesrin, Elazığ’a sevk edildi!

Siirt’te sulama havuzuna düşüp boğulma tehlikesi geçiren Nesrin T. (3), ailesi tarafından kurtarıldı. Hastaneye kaldırılan ve hayati tehlikesi bulunan Nesrin T., Elazığ’a sevk edildi.

Siirt'te öğrenciler ve sağlık çalışanları sağlıklı yaşam yürüdü!

Dünya Sağlık Örgütü'nün belirlediği "Sağlık için Hareket Et Günü" kapsamında Öğrenci ve sağlık çalışanları, Siirt İl Sağlık Müdürlüğü'nde bir araya geldi.

Siirt Üniversitesi öğrencileri, Filistin'e destek için çadır eylemi başlattı

Öğrenciler, Siirt Üniversitesi'nin mühendislik binası önünde Filistin'e destek ve dayanışma için çadırlar kurdu.

Toplam 16609 haber.