Siirt Güncel Son Dakika Haberleri

Siirt Haber

Siirt’te gelişen son dakika olayları ve haberleri Artı Siirt Kurtalan, Eruh, Baykan, Şirvan, Pervari ve Tillo ilçe haberleri için artisiirt.com web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Siirt Haberlerini tarafsız ve en doğru şekilde okuyacağınız Artı Siirt Haber Ajansı web sitesi size ilkeli ve tarafsız haber okuma keyfini yaşatıyor. Siirt yeni ilçelerinin son dakika gelişmeleri ve haberlerini web sitemizde en hızlı şekilde bulabilir, gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Siirt Haber Haberleri

Kobane Davasında Yargılanan Eski Siirt Milletvekili Kışanak Hakkında Karar Verildi!

Kobane Davası'nda yargılanan eski Siirt Milletvekili Gültan Kışanak hakkında verilen karar açıklandı.

3. Siirt Yöresel Yemek&Tatlı Yarışması Düzenlenecek

On iki bin yıllık tarihi geçmişiyle üzerinde bulunduğu coğrafyada yaşayan birçok medeniyetin ve uygarlığın beşiği olan Siirt İlimizin yöresel mutfağı, orijinal, benzersiz ve kendine has özellikleri bulunan zengin mutfağının tanıtılması amacıyla “Türk Mutfağı Haftası” etkinlikleri kapsamında Siirt Valiliği himayelerinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzce 21 Mayıs 2024 Salı günü Saat 17.30’da Siirt Tarım ve Ağaç Müzesi’nde ödüllü “3. Siirt Yöresel Yemek &Tatlı Yarışması” yapılacaktır.

Siirt’te 2023 Yılında 1.302 Trafik Kazası Yaşandı! Ölen ve Yaralananların sayısı ise korkunç

Türkiye İstatistik Kurumu Siirt bölge Müdürlüğünde yapılan yazılı açıklamada; Siirt’te 1.302, Mardin’de 3.864, Batman’da 3.510 ve Şırnak’ta 1.682 trafik kazası yaşandı.

2’nci Ulusal Siirt Keçi Çalıştayı

Siirt Üniversitesinin öncülüğünde GAP ve TARSİM’İN katılımıyla 2’nci ulusal Siirt Keçi çalıştayı düzenlenecek.

Ulusal Siirt Arıcılık ve Arı Sağlığı Çalıştayı

Siirt Üniversitesi tarafından (Ulusal Siirt Arıcılık ve Arı Sağlığı Çalıştayı) düzenlenecek.

Siirt'te asfalt ve onarım çalışması başlatıldı

Siirt Belediyesi, şehir genelindeki cadde, mahalle ve sokaklarda asfalt ve onarım çalışmalarını başlattı.

Siirt’te KYK Kız Öğrenci Yurdunda Kalan Öğrencileri Arasında Hadis Okuma Yarışması Düzenlendi

Siirt’te, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Hassa Hatun Kız Öğrenci Yurdunda manevi Danışman Gülşen Budak tarafından Hadis-i Şerif ezberleme yarışması düzenlendi.

Kurtalan’da dolunun zarar verdiği tarım arazilerinde hasar tespit çalışması başlatıldı

Siirt’in Kurtalan ilçesinde meydana gelen şiddetli dolu yağışı nedeniyle zarar gören ekili tarım arazilerinde hasar tespit çalışması başlatıldı.

Siirt Üniversitesi öğrencileri Gazze'ye destek için çadır nöbeti başlattı

Siirt Üniversitesi öğrencileri, İsrail'in Gazze'ye yönelik gerçekleştirdiği saldırıları protesto etmek amacıyla çadır nöbetine başladı.

Siirt ve ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak yerler açıklandı

Siirt ve çevresinde yaşayan vatandaşlar dikkat! Elektrik Dağıtım Şirketi (DEDAŞ), bölgede yapılacak olan planlı elektrik kesintileri konusunda uyarıyor.

Siirt Belediyesi'nin Düzenlediği 15 Mayıs Kürt Dil Bayramı Etkinlikleri Büyük Bir Coşkuyla Başladı

Siirt’te, 15 Mayıs Kürt Dil Bayramı etkinlikler kapsamında ilk gün düzenlenen yöresel müzik dinletisi, yurttaşlardan yoğun ilgi gördü.

İHD Siirt Şubesi: Kobane Davası tutuklularını serbest bırakın

Kobane Davası öncesi açıklama yapan İHD Siirt şubesi toplumsal barış, adalet ve hukukun gereği olarak Kobane Davası tutuklularının serbest bırakılması gerektiğini belirtti.

Siirt TSO Başkanı Kuzu, TOBB'de düzenlenen hizmet şeref belgesi takdim törenine katıldı

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80. Genel Kurul çerçevesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan'ın teşrifleriyle düzenlenen 'Hizmet Şeref Belgesi Takdim Törenine' katıldı.

Siirt'te Silahla Yaralanan Kız Çocuğu Hastaneye Kaldırıldı

Siirt'in Şirvan ilçesinde bilinmeyen nedenle silahla yaralanan 15 yaşındaki kız çocuğu hastaneye kaldırıldı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u Ziyaret Eden Siirt Heyeti, Yatırımları Değerlendirdi

AK Parti Siirt İl Başkanı Av. Bahri Caner Özturan, Siirt Milletvekili Mervan Gül ve Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'u ziyaret etti.

Siirt İl Jandarma Komutanlığında temsili askerlik heyecanı yaşandı

Siirt İl Jandarma Komutanlığı'nda bir günlük askerlik eğitimi tamamlayan 15 özel birey, düzenlenen törenle yemin edip terhis belgelerini aldı.

Siirt'te işverenler İŞKUR Üzerinden 116 personel arıyor

Siirt merkez ve ilçelerinde hizmet veren farklı iş yerleri İŞKUR sistemi üzerinden çıktıkları ilanlarla 116 personel aradıklarını duyurdu.

Siirt’te 15 engelli genç, 1 günlük temsili askerlik yaptı

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, 10-16 Mayıs ‘Engelliler Haftası’ kapsamında kentteki engellilere yönelik 1 günlük temsili askerlik uygulaması yaptı.

Sadaka Taşı Derneği Siirt’te İyilik Mağazasının Açılışını Yaptı!

Türkiye’nin bir çok noktasında yardım faaliyetleri yapan Sadaka Taşı Derneği, Siirt’te ihtiyaç sahibi ailelerin yararlanabileceği mağazanın açılışını yaptı.

Toplam 16609 haber.