Yeniden Refah Partisi Siirt İl Başkanından Çarpıcı Açıklama

Yeniden Refah Partisi Siirt il başkanı Umut BARDAK, İl gençlik kolları ve kadın kollarının organize ettiği 'kapı kapı esnaf ve üyelik çalışması' organizasyonuna katıldı. Siirtli vatandaşlar Bardak ve teşkilatına yoğun ilgi gösterdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Yeniden Refah Partisi Siirt İl başkanı Umut Bardak şunları söyledi; Siirt evliyalar şehridir. Bu hassasiyetle yönetilmelidir. Bugün dahi milletimizin dini hassasiyetlerine “Gericilik“ diyenler, 60 yıldır bu bölgenin gençlerine Marksist-Leninist ve etnik ayrılıkçılık temelli bir ideolojiye yönelik çalışmalar yapmaktadır. Bu köhne zihniyetin Siirt’e ve Siirtlilere bir şey veremez 60 yıldır vermedikleri gibi öte yandan Ak Parti hükümeti 20 yıldır sözde AB uyum yasaları aile bağlarını yok ederek gerek İstanbul sözleşmesi ile gerek 6284 sayılı yasa ile büyük bir sorumsuzluk örneği göstermiştir. Aldığımız duyumlarda Cerrahpaşa tıp fakültesinde yüzlerce gencimizin cinsiyet değiştirmek için başvuru yaptıklarını üzülerek söylemek istiyorum.

Yeniden Refah Partisi Siirt İl başkanı Umut Bardak sözlerine şöyle devam etti; 

"Bu çalışmaların sistemli ve planlı bir şekilde yapıldığını biliyoruz. Nitekim Genel başkanımız DR. Fatih Erbakan, ahlak ve maneviyat noktasında net bir tavır göstermiş ve şöyle demiştir “Para kaybedebilirsiniz, bunu yeniden çalışarak kazanabilirsiniz. Allah muhafaza toprak da kaybedebilirsiniz, toprağı da tekrar savaşarak alırsınız. Ama bir nesli kaybettiğiniz zaman bunu bir daha kazanmamız mümkün değildir. Onun için önce ahlak ve maneviyat diyoruz. Biz milligörüş neferleri olarak esasımız “Adalet” tir. Gerek yönetimde gerekse paylaşımda adaleti 54. refah yol hükümetinde olduğu gibi yine aynı aşk ve heyecanla yeniden getireceğiz. Bizim hükümetimizde dili dini ırkı değil, imtiyazlılar değil liyakat ve ehliyet sahipleri ile ülkemizi hep birlikte milletimizin refahı için çalışacağız. Hali hazırda Siyonizm ülkemize iki ittifak dayatması her zaman Siyonizm’in korkulu rüyası olan “Milligörüş” üçüncü bir seçenek olarak meydana çıkmış ve Allah’ın izniyle oyunlarını bozmuştur”. Bu secimde de vatandaşlarımızın ferasetine güveniyoruz ve yeniden refah partisine destekleyerek bu oyunu bozacaklarından eminim, çocuklarımızın geleceği için bunu yapmamamız şarttır." 

Yeniden Refah Partisi Siirt İl Başkanından Çarpıcı Açıklama

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN