Neredeyse Tüm Sektörleri Yerle Bir Eden Pandemi, Bu Sektörleri Yerle Bir Edemedi - Meryem Teymur

Neredeyse Tüm Sektörleri Yerle Bir Eden Pandemi, Bu Sektörleri Yerle Bir Edemedi



NEREDEYSE TÜM SEKTÖRLERİ YERLE BİR EDEN PANDEMI, BU SEKTÖRLERİ YERLE BİR EDEMEDİ!

Merhaba sevgili okur...

Bugün sizlere pandemiden dolayı kapatmaya giden sektörlerin yanı sıra her geçen gün etkisini arttıran ve ilgi odağı olan bazı iş sektörlerinden bahsedeceğim. Bu sektörler adeta gecenin yıldızı gibi parlayan organizasyon şirketleri ve güzellik salonları. Gün geçtikçe sayıca çoğalan ve iddialı olmaya devam eden bu iki sektörün öncü isimlerinden Gülsüm Aydemir bugün bize meslekte yaşadığı deneyimlerden ve ilmek ilmek işleyip nasıl bu kadar isminden söz ettirebildiğinden bahsedecek. Röportajımıza sorularla devam edeceğiz.

 

 
1. Bize biraz kendinizden ve kariyerinizden bahsedebilir misiniz?

Bu keyifli serüvene  8 yıl önce başladım . Evlilik teklifi, düğün , kurumsal davet gibi bir çok alanda hizmet veriyoruz. Hizmet sektörü bilindiği üzere çok zor bir sektör. Bu sektördeki her arkadaşıma saygım sonsuz. Sektörün zorlukları beni işime daha çok bağladı. Sektörde her zaman en iyisi olmayı  ve müşterilerimizi daima yanımızdan mutlu uğurlamayı hedefledik. İşine aşık bir kadın diyebilirsiniz .

8 yıl içinde 12 ödüle layık görüldüm hepsi birer birer çok kıymetli benim için. Organizasyonun yanı sıra küçük bir protez tırnak stüdyom ve butiğim var , arkadaşlarımın değimi ile yerimde pek durmadım , tempoya koşturmaya bayılıyorum. Asla iş olmamasını ve evde durup sıkıldığımı düşünemiyorum. 

2. Sizce hizmet sektöründe en iyisi olmak neler gerektirir ? 

Herşeyden önce ilk sırada gelen kesinlikle İYİ BİR DİNLEYİCİ olmak , iyi dinlemek hizmet alacak kişiyi iyi analiz etmek ne istediğini bilmek diyebilirim. 

Ve kesinlikle vereceğin hizmeti hizmet alıyor gibi vermek seni zirvede bırakıyor . Ben her düğün benim her evlilik teklifi benim için hazırlanıyormuşcasına tek tek ilgileniyorum, tüm detaylar ile bire bir ilgileniyorum. Hizmet sektöründen ziyade tüm sektörler için geçerli olan bir gerçek var ki, İşini aşk ile yapmak, işini severek yapmak .

3. Covid-19 sizde nasıl tahribatlara yol açtı, olumlu izler bırakabildi mi?

Bunu çok gururla cevaplamak isterim ki , Covid sadece ekmek almaya gidildiği dönemde bile yoğunluktan başımı kaldıramadım ve asla beni sarsmadı . 

Tabiki düğümlerim iptal oldu gelinlerim üzüldü . Kaporalar sorun oldu ve bir çok sorunlar yaşandı.  Herşeyden önce önümüzde oluşturduğumuz 1 yıllık Event programımız iptal oldu. Ama covid var organizasyonlar iptal diye evde sıkılmayı seçmedim . 
Online Koçluk yaptım. Bunun yanı sıra online organizayon yaptım ve Türkiye’de bunu yapan tek firmaydım .

4. Kariyerinizi yönlendiren organizatörlüğü nasıl tanımlarsınız?

20 ‘den fazla iş kolunun dahil olduğu kapısı açık uçsuz bucaksız bir proje diyebilirim. Hayal gücü nereye giderse bizi okadar kaybediyor .  Organizasyon ne olursa olsun tek sonuç birilerini mutlu etmek pahapiçilemez bir duygu, bu sektörde olmaktan gurur duyuyorum.❤️

5. Genç girişimcilere öneriniz nedir?

Bu konu başlığı beni çok etkledi  çünkü internet ortamında bu konu da çok fazla sorular alıyorum. Öncelikle hayalinizin peşinden gitmelidir kesinlikle. Bir hayaliniz peşinden gidin ve engel olan kim varsa hayatlarından çıkarsınlar. Bir insanı en çok mutlu eden durumlardan birtanesi hayallerinin gerçekleşmesidir. Çünkü tüm bireyler  özeldir ve güçlüdür.

İş kurmak isteyenlere tavsiyem ise, ilk önce aynaya bakıp kendini çok sevmelidir. Kendini çok sevdikten sonra kendine küçük bir analiz sonrasında en çok yapabildiği yani en iyi yapabildiği şeyi keşfetsin. O bahsettiğim en iyi durumu ticarete dökebilmesi gerekmektedir.
Bir şeyleri başarmak için paraya gerçekten ihtiyaç yoktur. İstedikten sonra başarabilirler.

 

Instagram hesapları
@bygulsumaydemir
@gulsumaydemirbutik
@gulsumaydemirevent
@gulsumaydemirguzellik
https://www.gulsumaydemirevent.com/

Çok kıymetli vaktini bize ayırıp röportajımızı kabul ettiği için Artısiirt Ailesi olarak kendisine teşekkür ediyoruz.

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI