Ahmet Arıtürk Yazdı: Sayın Erdoğan'a Kim Tuzak Kuralabilir! - Ahmet Arıtürk

Ahmet Arıtürk Yazdı: Sayın Erdoğan'a Kim Tuzak Kuralabilir!


Medyada önemli bir haber dolaşıyor. Güya aynı zamanda AKP Genel Başkanı olan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a TUZAK KURULMAK İSTENİYORMUŞ! Erdoğan ki, KUMPAS DAVALARLA koca Türk Silahlı Kuvvetlerine bile hâkim olmayı becermiş biriyken, kim veya kimler kendisine kumpas kurmaya cesaret etsinler ki!

"Erdoğan'a bir tuzak kurulmak isteniyor. AK Parti, Erdoğan'dan; Erdoğan AK Parti'den koparılmak isteniyor" mealinde bir yazıyı kaleme alan ve Hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi’nin bu tespiti gerçekten de dikkatleri çekicidir!

Erdoğan’ın, AKP Genel Başkanlığını kendisine yakın gördüğü bir başka isme devredebileceği yolundaki söylentilerden yola çıkılarak, böyle bir iddianın ortaya atılması gerçekten ilginç. İddialar doğruysa naçizane AKP Genel Başkanlığı için aklıma gelen ilk isim milli damadımız Beraat Albayrak oldu. Böyle bir fikir nerden çağrışım yaptı derseniz, Sayın Erdoğan’ın, istifa ettiğinden bu yana adını anmadığı Sayın Berat Albayrak’ı, AKP’nin İzmir İl Kongresinde allayıp-pullamasından esinlendim. Sayın Erdoğan, gerçekten de AKP Genel Başkanlığını birine devredecekse, bu aileden biri olmalı ki, ipleri, elinde olsun!

Ancak, Sayın Erdoğan’ın, AKP Genel Başkanlığını bırakacağına hiç mi, hiç ihtimal vermiyorum. Belki bir taktik uygulayarak, yerinde kimlerin gözü var, onları tespit etmeğe çalışıyordur. Tespit ettikten sonra, haliyle tasfiye de edecektir.

Bilindiği gibi AKP Genel Kongresi 24 Mart 2021’de yapılacak. AKP Genel Başkanlığında birilerinin gözü varsa, bu söylentilerden sonra hareketleriyle mutlaka kendisini hissettirecektir. Sayın Erdoğan da, yerine göz diktiktiklerini hissettiklerinin defterlerini dürüp, kapının önüne koyacaktır!
AKP Genel Başkanlığı Makamında gözü olanları uyarıyorum. Aman ha, aman! Böyle bir niyetiniz olduğunu hissettirmeyin, kendi kendinizi harcatmayın…

ANEKDOT

Yaşlı Padişah, kendisine karşı bir kıyam yapılacağını ve çocuklarından biri tarafından tahttan indirileceğini istihbaratları kanalıyla öğrenmiş. Güya hiçbir şeyden haberi yokmuş gibi, çocuklarını huzuruna çağırmış:

-Şehzadelerim, Ben artık yaşlandım, daha sağ iken hükümdarlığı birinize devretmek istiyorum. Aranızda talip olan kim? diye sormuş.

Büyük şahzade cevap vermiş:

-Padişahlık, sizden sonra benim hakkımdır. Bu yüzden, devredecekseniz, bana devretmelisiniz! diyerek padişah olmak istediğini vurgulamış. Padişah, önceden hazır ettiği ve salonun bir köşesinde gizlenen cellatları çağırmış, büyük şehzadenin boynunu vurdurmuş!

Denilebilir ki, (Hiç öyle şey olur mu?) Tarihi bir olayı anımsatalım ve Kanuni Sultan Süleyman’ın, kendi yerine göz diktiğini vehmettiği, büyük şehzadesi Mustafa’yı boğdurduğunu hatırlatmakla yetinelim!

YAZIYI PAYLAŞ!