Ahmet Arıtürk Yazdı: MÜFLİS TÜCCAR!!! - Ahmet Arıtürk

Ahmet Arıtürk Yazdı: MÜFLİS TÜCCAR!!!



AKP, Müflis Tüccar konumuna düşünce eski defterleri kurcalamağa başladı. Özellikle de dini konularda hassasiyeti olan vatandaşlara şirin görünmek gayesiyle sözde türban takmak yasağını kaldırdı. Oysa, bu ülkede türban takan bayanlar, zaten takıyordu. Sonra Ayasofya’yı ibadete açtı, millet pek umursamadı. Şimdi de, HİLAFETİN GERİ GETİRİLEBİLECEĞİNİ YANDAŞ GAZETELER VASITASIYLA YAYMAYA ÇALIŞMAKTADIR. Türkiye’ye Hilafeti kim geri getirebilir! Elbette ki AKP!!!

Peki, Hilafet geri gelse ne olacak! Türkiye’nin ekonomik gücü mü, askeri gücü mü artacak! YOLSUZLUKLAR, HIRSIZLIKLAR, VURGUNLAR, TALANLAR MI SON BULACAK! Dünyada muhtelif dinlere, dillere, ırklara mensup 8 milyara yakın insan var. Bunların 1,5 milyar kadarı Müslüman. Müslümlanlar da kendi aralarında o kadar çok mezheplere ve fırkalara bölünmüşler ki, doğrusu gerçek sayılarını bilemiyoruz. Müslüman geçinen mezhepler ve fırkalar içinde biribirlerini tekfir edenler bile bulunmaktadır.
Nüfusunun büyük bölümü Müslüman olan ya da resmi dini İslamiyet olan ülkeler dünya nüfusunun ancak %23’ünü oluşturuyor. Nüfusunun büyük bölümü Müslüman olan ya da resmi dini İslamiyet olan ülkelerin sayısı 63 kadardır. Alfabatik sıraya göre adlarını sunuyoruz:

Afganistan, Arnavutluk, Azerbaycan, Bahreyn, Bangladeş, Batı Sahra, Benin, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna, Hersek, Brunei, Burkina, Faso, Cezair, Cibuti, Çat, Eritre, Endonezya, Fas, Fildişi sahili, Filistin, Gabon, Gambiya, Gine, GineBissau, Guyana, Irak, İran, Kamerun, Katar, Kazakistan, Kırgızistan, Kosova, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Komorlar, Kuveyt, Lübnan, Libya, Makedonya, Maldivler, Malezya, Mali, Mısır, Moritanya Mozambik, Nijer, Nijerya, Özbekistan Pakistan, Senegal Sierra Leone, Somali, Sudan, Surinam, Suriye, Suudi Arabistan, Tacikistan, Togo, Tunus, TÜRKİYE, Türkmenistan, Uganda, Umman, Ürdün, Yemen!
Bu devletlerden Türkiye’nin liderliğini kim kabul edecek. ilan edeceği (HALİFE-İ RUYİ ZEMİN!) HAZRETLERİNE KİM İTTİBA EDECEK!
Örnek olması açısından belirtelim. Bizim dışımızda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini tanıyan bir tek Müslüman ülke dahi yoktur! Diyelim ki, Türkiye’ye hilafeti geri getirdik ve bir zat-ı muhteremi HALİFE İLAN ETTİK. İnanır mısınız, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetini tanımayan bu Müslüman ülkeler, ilan edeceğimiz halifeyi de tanımayacaklar! Ama dedik ya! Müflis tüccar konumundaki iktidar, ekonomik sorunların üstesinden gelemeyince, işsizliği önleyemeyince, bazı saf Müslümanların hassasiyetlerini kaşıyarak,DİNİ KONULAR ÜZERİNDEN PRİM YAPMAK PEŞİNDE! Millet işsiz, aç, perişan! Siz hilafeti getirseniz bile, bu oyuna APTALLAR DIŞINDA KİMLERİ KANDIRABİLECEKSİNİZ!

TAŞLAMALAR

MÜFLİS TÜCCARIN AKLI
ESKİ DEFTERLERDEDİR
VERESİYE ALIP DA
BORÇ ÖDEMEYENDEDİR

MÜFLİS İKTİDAR İSE
DİNİ HASSASİYETİ
ÖNE ÇIKARIR, BUNDA
KURTULUŞ ARAR BİL Kİ

DİNİ SÖYLEMLER İLE
MİLLİYETÇİ SÖYLEMLER
İNSANLARI BIKTIRDI
MİLLET YUTMUYOR BEYLER

İŞSİZLİK VAR, AÇLIK VAR,
YOLSUZLUKLAR DİZ BOYU
MİLLET YUTMUYOR ARTIK
DAVUL-ZURNALI TOYU

YAZIYI PAYLAŞ!