Ahmet Arıtürk Yazdı: BABAYASA!!! - Ahmet Arıtürk

Ahmet Arıtürk Yazdı: BABAYASA!!!


Adına (ANAYASA) denilen bir kitapçık var ya! Güya, yasaların anası hükmünde olan bu mutabakat değiştirilmek isteniyor.

Devletin kuruluşunu, yasama, yürütme ve yargılama kuvvetleri ile yurttaşların hak ve görevlerini düzenleyen bu kitapçığın yanlışlığı zaten adında mevcut. (ANAYASA) kelimesi bile, zihinlerimizde istifhamlara yol açmaktadır. Biz ki ATAERKİL bir topluluğuz. Bizim kitapçığımızın adı olsa-olsa BABAYASA olmalıdır!

Evet, gerçekten de yeni bir BABAYASAYA ihtiyacımız bulunmaktadır. Zaten, (ANA) diye, yapmadıkları kalmadı. Irzına, namusuna tecavüz ettiler. Haklı olarak (ANAYASA-MANAYASA TANIMAYIZ!) diyenler (BABAYASA) isteyenler bile var!

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu olduğu iddia edilen Mustafa Kemal Paşa nam-ı diğeri ATATÜRK, gerçekten Cumhuriyetin kurucusu olsaydı, devletin adını (Türkiye Cumhiriyeti Devleti) olarak koyar mıydı. Daha önceki padişahlar, halifeler gibi, devlete kendi adını vermez miydi! Osmanlılar, Emeviler, Abbasiler, Safeviler gibi. Vereceği en uygun isim de bize göre (KEMALİSTAN) olmalıydı. Devletin adı (KEMALİSTAN CUMHURİYETİ DEVLETİ) olsaydı, kurucuları Osman Beyin adıyla müsemma OSMANLI DEVLETİNE kimselerin itirazı olmadığı gibi, KEMALİSTAN CUMHURİYETİNE DE KİMSELERİN İTİRAZI OLMAZDI! Sonuç itibarıyla, (adam devletini kurmuş adını vermiş) denilecekti.

Hem zaten Mustafa Kemal tarafından kurulduğu idodia edilen bu devlet BİR REKLAM ARASIYDI! YÜZ YILLIK REKLAM SONA ERDİ! Şimdi, her haliyle yepyeni bir devlet var. Yeni Devletin banisi ise (Allah başımızdan eksik etmesin!) Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hem öylesine güçlü bir kurucu ki (DÜNYA BEŞTEN BÜYÜKTÜR) diyerek, kendilerini dünyanın BEŞ BÜYÜKLERİ VEHMEDEN ABD, RUSYA, ÇİN, FRANSA VE İNGİLTERE’YE MEYDAN OKUMAKTADIR. Yargının, yürütmenin, yasamının bütününü yed-i kudretinde toplamıştır. Tek imzası ve kararıyla uluslararası sözleşmeleri bile hükümsüz ilan edebilmektedir. (ATATÜRK) adını verdiğimiz Mustafa Kemal Paşa bile, kendisinde böyle bir güç, böyle bir yetki bulamamış ve tek imzasıyla herhangi bir anlaşmayı yok sayamak gücünü gösterememiştir!
100 yıllık REKLAM ARASI son bulmuşken ve BUNDAN BÖYLE adına (BABADOLU) DİYECEĞİMİZ bu topraklar üzerinde yeni bir devlet kurulacaksa, elbette ki Emevilerde, Abbasilerde, Osmanlılarda olduğu gibi kurucusunun adını vermek gerekir. İkinci Cumhuriyetin Kurucusu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğuna göre, verilecek en iyi isim de bence (TAYYİBİSTAN) olmalıdır. Bölece Türklerin, Kürtlerin, Arapların, Lazların, Çerkezlerin, Romenlerin ve bu topraklarda yaşayan muhtelif dil, din ve ırka mensup kimselerin (BU VATANDA SADECE TÜRKLER Mİ, YAŞIYOR DA DEVLETİMİZE ‘TÜRKİYE’ ADINI VERİYORSUNUZ!) diye itiraz etmelerinin yolu da kapanmış olur!

TAŞLAMALAR

(BABAYASA) GEREKLİ
ATAERKİL MİLLETİZ
ANAYASAYI TAKMAZ
BU YÜZDEN MİLLETİMİZ

BABA, ELİ SOPALI
OLUR KORKULUR ONDAN
YÜREĞİ YANIK OLUR
KORKULMAZ ANALARDAN

YENİ YASANIN ADI
BABA YASA OLACAK
NASIL HİZAYA GELİR
İNSANLARIMIZ BİR BAK

ANAYASA DELİNDİ
GEÇİLEREK IRZINA
ANAYASAYI TAKAN
VAR MIDIR BİR BAKSANA

YAZIYI PAYLAŞ!