Ahmet Arıtürk Yazdı: ANAYASA MAHKEMESİNİ KAPATIN, GİTSİN!!! - Ahmet Arıtürk

Ahmet Arıtürk Yazdı: ANAYASA MAHKEMESİNİ KAPATIN, GİTSİN!!!


MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli (Anayasa Mahkemesi kapatılsın) buyurmuşlar. Doğrusunu isterseniz, biz de Anayasa Mahkemesinin kapatılmasından yanayız. “HDP’nin kapatılması kadar Anayasa Mahkemesi’nin de kapanması artık ertelenemez bir hedef olmalıdır” buyuran Bahçeli’ye hak vermemizin sebebini açıklayalım.

Cumhurbaşkanımız, ulu önderimiz tek liderimiz, AKP Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Anayasa Mahkemesinin bir kararına tepki olarak: "Karara uymuyorum, saygı da duymuyorum" buyurduklarını anımsayalım.

Koskoca Cumhurbaşkanının bile kararlarına uyulmayacağını ve saygı duyulmalacağını belirttiği bir Mahkeme olmuş, olmamış ne hükmü var!
Devlet Bahçeli’ye: “Anayasa Mahkemesi hukukun üstünlüğünden mi yanadır, yoksa bölücülüğün mü şakşakçısıdır? HDP’nin kapatılması kadar Anayasa Mahkemesi’nin de kapanması artık ertelenemez bir hedef olmalıdır” dedirten de öyle tahmin ediyoruz ki, Sayın Erdoğan’ın Anayasa Mahkemesi hakkındaki söylemleridir. Büyük ortak, Anayasa Mahkemesini takmıyorsa, küçük ortak da elbet takmayacaktır.

Hem biz, sadece Anayasa Mahkemesini takmamakla kalmıyoruz. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesinin kararlarını bile uygulamıyoruz. Biz, kendi göbeğimizi, kendimiz keseriz. Öyle Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine göbek kestirecek değiliz!

Bizde kararları veren tek adam vardır. Onun verdiği kararlar dışına çıkılamaz. Bu yetkiyi ULULEMR olarak, YÜCE ALLAH’TAN ALMIŞTIR. ULULEMRE İTAAT VACİPTİR. ULULEMR NE DERSE O OLUR! ULULEMR VARKEN, ANAYASA MAHKEMESİ DE KİM OLUYOR. KAPATIN, GİTSİN!!!

Anekdot tadında şiir:

BIRA HASSO
BIRA HASSO, BIRA HASSO
DEĞİŞECEK ANAYASSO
CENDERME GİDER, AĞA GELİR
BUNDAN KELLİ ÇİFTE PASO

AĞA HAYIN, AĞA ZALIM,
BUNA DA “KADER” Mİ DIYALIM
KADER BUYSA, NE YAPALIM
CENDERMEDEN Mİ,
AĞADAN MI GAÇALIM
GARARIN VER BIRA HASSO
GÖÇE YASAĞ GELMEMİŞKEN
“HANİ PAŞRAPORT”
DENMEMİŞKEN
ISTANBUL’A, EDENE’YE,
ANTALYA’YA, ANGARA’YA
GAÇ, GAÇABİLSEN
BUL GENDİNE İLTİMASSO
AĞALARA MARABA MI
GABUSUNA DARABA MI
OLACAĞIN HARABA MI
GÖÇ GİT HASSO,
GAÇ GİT HASSO

TAŞLAMALAR
ANAYASA MAHKEMESİ
ELBET KAPATILMALI
ULULEMR NE BUYURSA
EMRİ UYGULANMALI

ULULEMRE İTAAT
ALLAH’A İTAATTIR
BUNDAN ÖTESİ BİLİN
GÜNAHTIR VE BİDATTIR

İYİ Kİ ULULEMR VAR
NE EMREDERSE ODUR
İSLAMİYET DİNİNİN
ÖZÜNDE OLAN BUDUR

DİNDE ULULEMR VARDIR
GAYRISI BOŞ KONUŞUR
ULULEMRİN EMRİYLE
GEREKEN NEYSE OLUR

YAZIYI PAYLAŞ!