Vali Kızılkaya Başkanlığında 1. Etap Siirt Kentsel Dönüşüm Projesi Toplantısı Yapıldı

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya Başkanlığında Siirt 1 Etap Siirt Kentsel Dönüşüm Projesi toplantısı Vakıflar Bölge Müdürünün katılımı ile yapıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal  Kızılkaya Başkanlığında Siirt 1 Etap Siirt Kentsel Dönüşüm Projesi toplantısı Vakıflar Bölge Müdürünün katılımı ile yapıldı.

Siirt 1 Etap Siirt Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamı içinde kalan Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait taşınmazların uzlaşma görüşmeleri ve kamulaştırma işlemlerinin hızlandırılması amacıyla Vali ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda, Proje alanında kamu hizmetlerinin hızlı ve etkin bir şekilde yürütülebilmesi, genel altyapı hizmetlerinin imal edilmesi ve kamulaştırma işlemlerinin hızlı bir şekilde sonuçlandırılması kararlaştırıldı.

Toplantıya, Vakıflar Bölge Müdürü Alin Osman Ayan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Raci Bülbül, Belediye Başkan Yardımcısı Abdülmecit İlhan, Belediye İmar ve Şehircilik Müdür V. Mustafa Adsay ve diğer yetkililer katıldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • İlim fen | 13 Ekim 2023 14:09

    Gerçekten yeni valimizden umutluyuz hadi inşallah

BUNLARA DA BAKIN