Türkiye'nin En Büyük Turizm Platformu Siirt'teki Botan Vadisi Milli Parkını paylaştı

Türkiye'nin global tanıtım kanalı goturkiye.com'un X hesabı Siirt'teki Botan Vadisi Milli Parkını paylaştı. Turizm açısından büyük bir potansiyel barındıran vadi Türkiye'nin en büyük tanıtım sayfalarından birinde paylaşıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Türkiye’nin global tanıtım kanalı goturkiye.com'un X hesabı Siirt'teki Botan Vadisi Milli Parkını paylaştı. Turizim açısından büyük bir potansiyel barındıran vadi Türkiye'nin en büyük tanıtım sayfalarından birinde paylaşıldı.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı (TGA) bünyesinde Türkiye'nin önemli turistik destinasyonlarını dünya'ya tanıtmak için çalışan Go Türkiye platformu, X hesabında Siirt'teki Botan Vadisi Milli Parkını paylaştı. 

Dünyanın dört bir yanında takipçileri bulunan sayfa, Doğunun saklı kalmış doğal güzelliklerine ev sahipliği yapan Siirt'teki Botan Vadisi Milli Parkını paylaşarak az bilinen lokasyonları gözler önüne sererek meraklı turistler için bir keşif fırsatı oluşturdu.

Go Türkiye platformu, X hesabında Siirt'teki Botan Vadisi Milli Parkı ile ilgili yaptığı ingilizce paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

Botan Valley National Park in Siirt offers a feast for the senses, from lush forests and cascading waterfalls to towering cliffs and crystal-clear rivers. #Siirt

Google tarafından İngilizce dilinden çevrildi

Siirt'teki Botan Vadisi Milli Parkı, yemyeşil ormanlardan çağlayan şelalelere, yüksek kayalıklardan kristal berraklığındaki nehirlere kadar duyulara hitap eden bir şölen sunuyor. #Siirt

Türkiye'nin En Büyük Turizm Platformu Siirt'teki Botan Vadisi Milli Parkını paylaştı 

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • haşim | 13 Nisan 2024 13:10

    botan vadisinde o kadar arazilerimiz vardı baraj kenarında kaldı yetkililer neden buna el atmayip arazi sahiplerine bedel ödennedi ve 8nsanların hukukuna girip millu park ilan ettiniz ya bu arazilerin bedel hakkı neyse verilsin yada hakkımiz olan arazilerimizi milli parka vermek istemiyoruz.

BUNLARA DA BAKIN