TBMM Önünde Gelecek Partisine Yapılan Müdahaleye İlişkin Siirt İl Teşkilatından Açıklama

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Gelecek Partisi genel başkanı, genel başkan yardımcıları ve Şanlıurfa İl Başkanının da aralarında bulunduğu, 81 ilin il başkanları bir araya gelerek TBMM giriş kapısı önünde “Temiz Siyaset” basın açıklaması yapılırken, emniyet güçlerince konuşmanın engellendiği çıkan arbede de Şanlıurfa İl Başkanı Abdullah Yeşil'in darp edildiği iddialarına ilişkin, Gelecek Partisi Siirt teşkilatından basın açıklaması yapıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Değerli basın mensupları ve kıymetli Siirtliler,
Dün partimizin genel başkanı, genel başkan yardımcıları ve Şanlıurfa İl Başkanımızın da aralarında bulunduğu, 81 ilimizin il başkanları bir araya gelerek TBMM giriş kapısı önünde “Temiz Siyaset” basın açıklaması yapılırken, emniyet güçlerince konuşmamız engellenmiş olup çıkan arbede de Şanlıurfa İl Başkanımız Abdullah Yeşil darp edilmiştir.
Demokratik bir ülkede gündemdeki konularla ilgili düşüncelerimizi ifade ederken yaşanılanları hayretle izlemekteyiz. Bu yapılanlar Gelecek Partisi’ni yıldırmayacaktır. Ülke gündeminin çeteler ve mafya babaları tarafından belirlendiği bu günlerde bu sıkıntılı sürecin biteceğini, ülkenin her zaman böyle gitmeyeceğini, özlenen demokratik çoğulcu anlayışlı hukuk devleti günlerinin geri geleceğini hatırlatmak isteriz.
Gelecek Partisi Siirt İl Teşkilatı olarak şiddet, nefret ve öfkenin her daima karşısında; İl Başkanımızın yanındayız."

GELECEK PARTİSİ SİİRT İL BAŞKANI MEHMET ENSARİOĞLU

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN