Siirtli Liseli Gençler Kullanılamaz Hale Getirilen Parkın Onarılmasını İstedi!

Siirtli gençler, Doğan Mahallesinde bulunan ve kullanılamaz hale gelen parkın onarılmasını talep etti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Siirt’in Doğan Mahallesi Sosyal Bilimler Lisesi ve Abdülhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan öğrenciler, mahallede bulunan ve kullanılamaz hale getirilen pakın onarılmasını ve tekrardan hizmete sokulmasını istedi.

Mahallede bulunan parkın son aylar içerisinde kullanılamaz hale getirildiğini söyleyen Abdülhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde okuyan Mehmet Sezgin, parkın onarımdan geçirilerek tekrardan hizmete girmesini istedi.

Parkın hali kullanılamaz hale olduğunu belirten Sezgin, “Geçen yıl öğlen aralarında arkadaşlarımız ile birlikte vakit geçirmek için gelip kamelyalarda oturabiliyorduk, okul çıkışlarında servis bekleyebiliyorduk. Şimdi parkın halini gördüğümüzde zaman geçirebileceğimiz bir alan değil.” dedi.

Yetkililere seslenen Sezgin, “5 bin nüfusa sahip bir okul bölgesi burası, arkadaşlarımız gelip oturmak istiyor ama ne bir çöp kovası var nede bir kamelya. Yetkililerden talebimiz parkımızı eski haline çevirsinler. “ ifadelerini kullandı.

Bir başka öğrenci Rıdvan Özdemir’de, parkın 3 ay öncesine kadar kullanılabilir olduğunu belirtti.

Özdemir, daha önce arkadaşlarımızla vakit geçirmek için parka geliyorduk. Ailelerimiz kardeşlerimizi alıp güzel vakit geçirmek için parka sürekli geliyordu. Ama bu birkaç aydır park ne yazık ki kullanılamaz hale getirildi. Bizler sayın yetkililerimizden parkımızın yeniden canlandırılmasını istiyoruz.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN