Siirtli İş İnsanı İdris Tan Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Ramazan Bayramı dolayısı ile mesaj paylaşan Siirtli İş İnsanı İdris Tan, Ramazan Bayramının Tüm Siirtlilere sağlık huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Ramazan Bayramı dolayısı ile mesaj paylaşan Siirtli İş İnsanı İdris Tan, Ramazan Bayramının Tüm Siirtlilere; sağlık huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

İş İnsanı Tan mesajında "Rahmetin bereketin ve şefaatin müjdelendiği manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamu oluşturan bu bayramı, dargınlık ve küskünlüklerimizi unutarak taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, bayramın şehrimize, ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa; sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diler sevgi ve saygılarımlla" ifadelerini kullandı.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN