Siirtli Eski İl Başkanından AK Partiye Şartlı Destek

Bir dönem Vatan Partisi il başkanlığını başarılı bir şekilde yürütüp, Milletvekilliğine aday gösterilen aynı zamanda eğitimci kimliğiyle de tanınan Siirtli Deniz Baran Demir, Ekrem Olğaç'a açık destek vereceklerini söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Demir, şu ifadeleri kullandı: 

"Türkiye binlerce yıllık geçmişi, coğrafyamızdaki bin yıllık hâkimiyeti ve son olarak ilk asrını geride bıraktığımız cumhuriyetiyle dünyanın en kadim devletlerinden biridir. Ülkemizdeki siyasi ve sivil muhalefetin içler acısı hali bizi üzmekle birlikte biz milletimize olan yükümlülüklerimize bakıyor, bu yükümlülükleri seçimlerle temsilcilerimizin hakkıyla yerine getirmenin çabasına giriyoruz. 
Demokrasimizin il beyleri olarak gördüğüm belediye başkanlığı idari sistemimize mahsus bir yapıdır. Güvenlikten, hizmetten ve  sosyal desteklerin adaletli dağıtımına kadar pek çok hayati vazife üstlenen belediye başkanlarımız hem şehirde hem kırsalda gereklidir.  Siirt, bölgede diğer kentlere oranla daha az gelişiyor, vatandaşa istihdam ve hizmet ne yazık ki istediğimiz seviyede değil. Bu da Siirt’ten göçe ve konforsuz bir yaşama sebep oluyor. Bunun en temel sebebi de bugüne kadar halkımız tarafından seçilen vekil ve başkanların kendini şehrimize halim değil hakim olarak görmeleri sonucu girdikleri güç zehirlenmesidir. Vatandaşlarımız, aklını ve vicdanını kiraya verenleri seçmeleri sonucu ne yazık ki şehrimizde güçlü bir hizmet görememekteler. Seçilenler menfi duygulara girdikleri için halkın derdine çözüm üretememekteler. 

Bu seçimlerde aday olacak mısınız?

"Bu seçimlerde belediye başkanlığına  aday olmayacağım ama Şehrimizdeki bu hakikatleri, bu ihanetleri, bu çarpıklıkları, kimi siyasi aktörlerinin içine düştükleri bu gaflet ve menfi hallerini bilen ve bu körlüğü ortadan kaldıracak kabiliyetine, ferasetine ve basiretine kanaat getirdiğim Avukat Ekrem Olğaç, AK Parti’den Siirt Belediye Başkanlığına aday gösterilirse ben ve yol arkadaşlarım kendisini seçimlerde destekleyeceğimizi gönül rahatlığıyla ifade edebilirim. Şayet meydanı bu kifayetsiz muhterislere bırakırsak, bunun vebalini hiçbirimiz taşıyamayız.
Dünyanın ve bölgemizin bu kritik döneminde ülkemizin güven ve istikrar içinde yoluna devam etmesinin ne kadar mühim olduğunu en iyi siz basın emekçileri biliyorsunuz.  31 Mart seçimlerinde  siz kardeşlerimin bir kez daha gerekeni yapacağına yürekten inanıyorum. Bu duygularla hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

Siirtli Eski İl Başkanından AK Partiye Şartlı Destek

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Emine Yıldız | 06 Ocak 2024 19:53

    Karısı ona rey vermezken,kimlerle destekleyecek.

BUNLARA DA BAKIN