Siirt Valisi ve Spor Toto Başkanı Arasında Protokol İmzalandı! Siirt'e Yeni Tribün Geliyor

Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk, Başkent Ankara'da gerçekleşen toplantıda Atatürk Stadı için ek protokol imzaladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Başkent Ankara’da gerçekleşen Valiler Toplantısı’na katılan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk ile bir araya gelerek, Siirt Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında, Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde tamamlanma aşamasında olan Atatürk Stadı için karşılıklı ek protokol imzaladı.

Bu protokol ile stadyum yeni tribün inşa çalışmaları en Kısa sürede tamamlanarak hizmete girecek. 

Vali Kızılkaya, Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk ile yaptığı görüşmede, Siirt il genelinde planlanan ve devam eden yatırım ve projeleri de ele aldı.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Dr. Mehmet Ata Öztürk'e, ilimize verdikleri destek ve katkılardan dolayı Siirt halkı adına teşekkür etti. 

Vali Kızılkaya, "Bu yatırımın Siirtli hemşerilerimize, gençlerimize ve spor camiamıza hayırlı olmasını temenni etti.

Siirt Valisi ve Spor Toto Başkanı Arasında Protokol İmzalandı! Siirt'e Yeni Tribün Geliyor

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Musa | 10 Ocak 2024 12:35

    Neredeyse her şehre yeni STAT (lar) yapılırken Siirt e neden yapılmıyor. Yenileme çalışmaları yapılıyor ancak. Bir kere yeri uygun değil. Benim isteğim biraz şehir dışında güzel bir stat ve spor kompleksi yapılması. Yani. Hatta ileride bir milli maç, ya da ne bileyim bi kupa finali de oynanabilecek tesisler neden yapılmıyor. Her konuda olduğu gibi bu konuda da Sahipsiz memleket maalesef.

BUNLARA DA BAKIN