Siirt Valisi, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

19 Ekim Muhtarlar günü kutlama programı, Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başladı. Cumhuriyet Meydanın da gerçekleştirilen çelenk sunma törenine, merkez ilçeye bağlı köy ve mahalle muhtarları ile bazı kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri katıldı. Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Merkez Mahalle ve Köy Muhtarlarını ağırladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

 

Siirt Belediyesi Meclis Toplantı salonunda Muhtarlara hitap eden Vali Kızılkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarlar gününü kutladı. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın selamlarını iletti.

Devletimizin vatandaşa dokunan en sıcak eli ve vatandaş nezdindeki ilk kapısı olan muhtarlarımız, gerek vatandaşlarımızı gerekse devletimizi temsil gibi önemli bir sorumluluk taşıdıklarını hatırlatan Vali Kızılkaya konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, muhtarlarımızın katılımıyla birçok toplantı düzenlenmek suretiyle muhtarlarımızın ve muhtarlık müessesesinin öneminin daha iyi anlaşılması için önemli adımlar atılmış, muhtarlarımızın katkı ve katılımıyla vatandaş odaklı hizmetlerin kesintisiz devamı için çalışmalara hız verilmiştir. En yakın çalışma arkadaşlarımız olan değerli Muhtarlarımızla Cumhuriyetimizin 100. yıl hedefleri doğrultusunda şehrimizi daha ileriye taşımak için birlikte el ele, gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Bu bağlamda sıkça gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde talep ve beklentilerinizi dinleyip, çözüm yolları üretmeye devam edeceğiz. Muhtarlarımıza imkânlarımız dâhilinde her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu duygularla, Muhtarlar Gününüzü en içten dileklerimle kutluyor, ailelerinizle birlikte sağlık, afiyet ve huzur dolu günler temenni ediyorum.”
Yapılan konuşmaların ardından, Vali Kızılkaya, muhtarlarla bir süre sohbet ederek, sorun, talep ve beklentilerini dinledi.
Ziyaret, gün anısına çekilen hatıra fotoğraf ile sona erdi.
Muhtarlar günü vesilesiyle düzenlenen programa; Vali Yardımcısı Fatih Kurt, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özekinci, İl İdari ve Denetim Müdürü Feridun Ertaş, Köylere Hizmet Götürme Birlik Müdürü Yaşar Nalbant’ta hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN