Siirt Valiliği 50 Güvenlik Korucusu Alımını Erteledi

Siirt Valiliği 50 güvenlik personel alımının yapılacağını duyurmuştu, yapılacak mülakat tarihinin ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Valiliğin resmi internet sitesinde yer alan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

"Siirt İli Merkez İlçesi mülki sınırları içinde Akyamaç (2), Meydandere (13), Pınarca (3), Tuzkuyusu (4), Eğlence (8), Sağırsu (7), Ekmekçiler (7), Akdoğmuş (3), Bayraktepe (3) köylerine Güvenlik Korucusu alımı yapılacağı, şartlara haiz isteklilerin 02 Ekim - 11 Ekim 2023 tarihleri aralığında on (10) gün süre ile Merkez İlçe J.K.lığına müracaat yapabilecekleri ilan edilmiş ve belirlenen tarih aralığında müracaatlar alınmıştır.

Güvenlik Korucusu Alımı Müracaatların Devamındaki Süreç Olan;

“Akyamaç, Meydandere, Pınarca, Tuzkuyusu köyleri için 31 Ekim 2023”,”Eğlence köyü için 01 Kasım 2023”, “Sağırsu, Ekmekçiler, Akdoğmuş, Bayraktepe köyleri için 02 Kasım 2023” tarihleri aralığındaki yapılacak “Fiziki Yeterlilik Değerlendirme Testi (Spor Testi)”nin ve 6-7 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak “Mülakat ileri bir tarihe ERTELENMİŞTİR.

“Fiziki Yeterlilik Değerlendirme Testi ve Mülakat” tarihleri, Valiliğimizin belirleyeceği tarihte ilan edilerek bildirilecektir.

Müracaat Sahiplerine İlanen Duyurulur."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN