Siirt'te Yaz Kur'an Kursları Ödül ve Kapanış Programı Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 27 Haziran'da başlayan ve 26 Ağustos'ta sona erecek 2022 yılı Yaz Kur'an Kurslarında okuyan öğrenciler için Siirt Müftülüğü tarafından Siirt Belediyesi anfi alanında kapanış programı düzenlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 27 Haziran’da başlayan ve 26 Ağustos’ta sona erecek 2022 yılı Yaz Kur’an Kurslarında okuyan öğrenciler için Siirt Müftülüğü tarafından Siirt Belediyesi anfi alanında kapanış programı düzenlendi.

iyanet İşleri Başkanlığı tarafından 27 Haziran’da başlayan ve 26 Ağustos’ta sona erecek 2022  yılı Yaz Kur’an Kurslarında okuyan öğrenciler için Siirt Müftülüğü tarafından Siirt Belediyesi anfi alanında kapanış programı düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından Hafız Ramazan Toprak tarafından Öğrencilerle beraber Fatiha suresini okudu.

Ardından il Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu yaptığı konuşmada; Yaz Kur’an Kursumuza gelen çocuklarımızın Kur’an-ı Kerimi, dini bilgileri öğrendiler. Siyer-i Nebiyi, Peygamberimizin hayatını, İslam’ın güzel ahlakını öğrendiler. Ben bu yavrularımızı camiye gönderen anne babalarına teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum.” dedi.

Ardından Yeni Mahalle 4-6 Yaş öğrencileri 571 ilahini seslendirdi. İlahinin okunmasının ardından Siirt Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Şefik Erden yaptığı konuşmada, okumanın ve öğrenmenin önemine değinerek, ailelerini ve hocalarını tebrik etti.

Program Siirt il Müftülüğü ilahi grubunun ilahileri ile devam etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN