Siirt'te şehrin göbeğinde bir iş yeri 3 ay içinde 4 kez soyuldu! Hırsızlar rahat tavırlarıyla dikkat çekti

Siirt'te şehir merkezinde bulunan bir şarküteri dükkanı 2 ay içinde dört kez hırsızların hedefi oldu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İl Merkezi Bahçelievler Mahallesi Güres Caddesinde bulunan Habip Aslancı’ya ait şarküteri dükkanı, cerrahi maske takan hırsızlar tarafından soyuldu.

İş yerinde bulunan kasaya yönelen hırsızlar bir miktar nakit parayı aldıktan sonra, depoda bulunan 2 torba fıstığı sırtlarında taşıyarak, olay yerinden uzaklaştı. O anlar an be an güvenlik kamerasına yansıdı. 

Siirt'te şehrin göbeğinde bir iş yeri 3 ay içinde 4 kez soyuldu! Hırsızlar rahat tavırlarıyla dikkat çekti

İşletme çalışanı Lokman Erdoğan, “Son 3 ay içerisinde dördüncü kez dükkanımız soyuluyor” dedi.

Üç ayda yaşanan 4 hırsızlık olayında 200 bin Türk Lirası üstünde zararın olduğunu belirten Erdoğan, ”Son 3 ay içerisinde dördüncü kez dükkanımız soyuluyor. Her defasında torba torba fıstık ve kasadaki nakit paraları alıyorlar. Yan tarafımızda bulunan pastanenin sahibi sabah iş yerini açtığı esnada kapının açık olduğunu fark ediyor. İşletme sahibini arıyor ve durumu haber veriyor. Daha öncesinde de bütün reyonlarda bulunan bal, fıstık, peynir gibi ürünlerimizi çalmışlardı. İş yerimizde son üç ayda yaşanan 4 hırsızlık olayında zararımız 200 bin Türk Lirası üstünde zararımız var.”

Cerrahi maske takıp soydular

Hırsızların cerrahi maske takıp, sigara içerek hırsızlık yapıldığı söyleyen Erdoğan, “Adamlar cerrahi maske takıp profesyonel bir şekilde hırsızlığı yapıyorlar. Gece gündüz nöbet mi tutalım, şehrin işlek yerinde. Bizler bu hırsızların bulunmasını istiyoruz.” Diye konuştu. 
 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN