Siirt'te Öğrenciler karanlıkta dersten çıkıyor, aileler tepkili!

Siirt'te depreme dayanaklı olmaması nedeniyle yıkılan  okulun öğrencileri, Mehmetçik ilköğretim okulunda eğitim ve öğretime devam etmesi nedeniyle eğitim akşam geç saatlere kadar sürüyor. Öğrenciler dersten saat 18.20'de çıkarken, aileler de isyanda.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Şehit Polis Hayrettin Şişman İlk ve Ortaokulunun yıkılmasının ardından öğrenciler, eğitim ve öğretime Mehmetçik ilkokulunda devam ediyor. 

Eğitim saatinin sabah ve öğlen olmak üzere ikiye bölünmesiyle öğleden sonra okula giden öğrenciler, akşam karanlık çökünce okuldan çıkıyor.

Artı Siirt Haber Ajansı'na ulaşan aileler, 18 Mart İlkokulunda da öğrencilerin akşam saatlerinde çıkmasının doğru olmadığını bu durumun düzeltilmesi gerektiğini belirtti.

 Aileler, okul çıkış saatlerine yeniden düzenleme getirilmesini ya da yıkılan okulların bir an önce yeniden inşa edilmesini ve okul çıkış saatlerinin normale dönmesi gerektiğini söyledi.

Öte yandan Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, yıkılan okulların yapımı için proje ihalelerinin hazır olduğunu, Milli Eğitim Bakanlığından onay beklendiğini belirtmişti.

Siirt'te Öğrenciler karanlıkta dersten çıkıyor, aileler tepkili!

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN