Siirt'te Kahve Durağı'nın Açılışı Yapıldı

İbrahim Bedük ve Emin Demir'in işletmeciliğini yaptığı yeni Kahve Durağının açılışı yapıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Andera AVM’de hizmete giren Kahve Durağı Siirt Şubesi’nin, kahve ve çikolatanın buluştuğu özel bir kahve zincir mağazası olarak Siirtlilerden ilgi görmesi bekleniyor.

Andera Alışveriş Merkezinde bulunan Kahve Durağı’nın açılışı AK Parti İl Başkanı  Ekrem Olğaç,Tarım ve Orman Müdürü İl Ergün Demirhan, Siirt Barosu Başkanı Av. Muhammed Alptekin ve davetliler tarafından açıldı.

Kahve Dünyası’nda mükemmel kahvelerin yanı sıra, pastalar, kurabiyeler, çikolatalar ve yaz aylarına özel soğuk içecek menüleri ve güler yüzlü servisi ile haftanın 7 günü hizmet verilecek. Dünyanın en seçkin kahve yetiştiricilerinin mahsullerinden seçilen çekirdeklerin oluşturduğu özel harmanların, Siirtlilerin kahve keyfine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor.

Sunduğu eşsiz kahveyle damak tadına hitap eden ‘Kahve Durağı’nın, İstanbul, İzmir, Yalova, Adana, Diyarbakır başta olmak üzere, Türkiye’de çok sayıda şubesi bulunmaktadır. Siirt’te  açılan ‘Kahve Durağı’, kendine özgü imal ettiği Türk kahvesiyle, farklı kahve tadı sunarken, sıcak ve soğuk kahve çeşitleriyle Siirtlilerin damak tadına hitap edecek. Kahve dışında kahvaltı, salata, makarna, soğuk ve sıcak sandviç çeşitleri, pasta ve wafel çeşitleri de bulunuyor.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Omer | 14 Ocak 2023 20:32

    Reklamı niye habermiş gibi yayınlıyorsunuz. Bari altına bu bir reklamdır diye yazın

BUNLARA DA BAKIN