Siirt'te 'bitmeyen yol' can almaya devam ediyor!

Siirt'te yol çalışmalarının devam ettiği, Siirt Batman Karayolunda meydana gelen kazalarda can kayıpları yaşanmaya devam ediyor. Yol çalışmasının yapıldığı bölgede son 5 ayda 3 ölümlü kaza yaşandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt Batman Karayolunda süren çalışmalar nedeniyle tek şeritte ilerleyen trafikte İslam İverendi (28) yönetimindeki 34 HIE 777 plakalı beton harcı yüklü TIR, karşı yönden gelen Müslüm Öztoprak (34) yönetimindeki 08 DC 892 plakalı hafif ticari araç ve 34 ELB 754 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle TIR sürücüsü İslam İverendi (28) ve Müslüm Öztoprak (34) hayatını kaybetti.

“Çalışmanın Sürdüğü Yolda Kazalar Can Alıyor”

Kazanın yaşandığı bölgede daha öncede kazaların yaşandığı ve yaşanan kazalar nedeniyle can kayıpları meydana gelmişti. Kazanın yaşlandığı bölgede 22 Temmuz’da yol yapım çalışması sırasında fark edilmeyen çukura düşen bir otomobilde bulunan 3 yaşındaki Irmak Demir hayatını kaybetmişti.

HÜDA-PAR Tepki Gösterdi!

Siirt HÜDA-PAR Siirt İl Başkanı Abdulhakim Tekin, sosyal medya hesabından kazanın yaşandığı bölgede yol yapım çalışmalarının çok ağır ilerlediğini ve bunun kazalara davetiye çıkardığını belirtti.

Tekin, X sosyal medya hesabından, Uzun süren yol çalışmaları sebebiyle bu kaçıncı kaza ve ölüm. Dümdüz bir yerde yolların yapımı niye insanların canına mal olacak kadar uzun sürer ki! #Siirt'tin üç vekili ve tüm siyasilerin önceliği bu ölüm getiren ihmalleri ortadan kaldırmak olmalı değil mi?” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN