Siirt'te 11 Yaşındaki Nida Saçlarını Lösemili Kız Çocukları İçin Bağışladı

Siirt'te yaşayan 11 yaşındaki Nida Seven, lösemili çocuklara peruk yapılması amacıyla saçlarını bağışladı. Nida Seven, 'Lösemili çocukların yalnız olmadıklarını hissettirmek için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız.' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Siirt'te yaşayan 11 yaşındaki Nida Sevenlösemili çocuklara destekte bulunmak amacıyla Kansersiz Yaşam Derneğinin başlattığı "Saçım saçın olsunkampanyasına uzattığı saçlarını bağışlayarak katkı sundu.

Nida Seven, uzun saçlarını ailesine danışarak kestirmek istediğini söyledi.

Nida, annesinin kampanyadan bahsetmesiyle saçını, "Saçım saçın olsun" kampanyası kapsamında bağışlamak istediğini belirtti.

LÖSEV'e ulaşan aile, kızlarının saçını bağışlanmak üzere kestirdi.

"Yalnız olmadıklarını hissettirmek için elimizden geleni yapmalıyız"

6. sınıf öğrencisi Nida Seven, Artı Siirt'e, projeyi annesinden öğrendiğini ve lösemili kız çocukları için saçını bağışladığını anlattı.

Seven, "Zaten saçımı kestirmek istiyordum. 'Saçım Saçın Olsun Projesi'ni duyunca çok sevindim. Lösemili çocuklara bir katkım olduysa çok sevinçliyim. Böyle bir şeyi yapmak benim gurur verici. Aileme saçımı bağışlamak istediğimi söylediğinde onlar da mutlu oldu. Herkes saçlarını bağışlasın. Böylece lösemili çocuklara yardımcı olmuş olurlar. Yalnız olmadıklarını hissettirmek için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız." ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN