Siirt Müftülüğüne 5 Geçici İşçi Alınacak!.. Kura Yarın Çekiliyor

Siirt İl Müftülüğü ve İş Kur İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile cami ve kuran kurslarında çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında...

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Siirt İl Müftülüğü ve İş Kur İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile cami ve kuran kurslarında çalıştırılmak üzere Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında 6 aylığına çalıştırılmak üzere 5 geçici işçi alımı yapılacak. Başvuru yapanlar için yarın Siirt Üniversitesi Kezer kampüsünde kura çekimi yapılacağı bildirildi.

Konu ile ilgili olarak Siirt İl Müftülüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi, “Siirt İl Müftülüğümüz ile Siirt İş Kur Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereğince TYP kapsamında 5 kişinin müftülüğümüze bağlı Siirt merkezde bulunan camii ve kuran kurslarında çalıştırılmak üzere 15.02.2024 tarihinde yarın saat 13.00’da Siirt Üniversitesi merkez konferans salonunda kura çekimi yapılacaktır. Kura sonucunda ismi çıkanların gelir tespitleri yapıldıktan sonra işe giriş işlemleri yapılacak” denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN