Siirt Havalimanı Sorunu Meclis Gündeminde!

Yeşil ve Sol Parti Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan, kentin kronik sorunu hale gelen ve vatandaşların mağduriyet yaşadığı Siirt Havaalanında yaşanan sorunları meclis gündemine getirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Yeşil ve Sol Parti Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan,  kentin kronik sorunu hale gelen ve vatandaşların mağduriyet yaşadığı Siirt Havaalanında yaşanan sorunları meclis gündemine getirdi.

Mecliste, gündem dışı söz hakkı alan Tuncer Bakırhan, havaalanında uçuşların sık sık iptal edildiğini ve vatandaşların mağdur olduğunu söyledi.

Bakırhan, yaptığı konuşmada, "Siirt'te uçuşların sürekli iptal edilmesi ve saatlerce rötar yapılması nedeniyle Siirt halkı mağdur ediliyor ve mağduriyeti giderilmiyor. Siirt halkının mağduriyetinin giderilmesini istiyoruz" dedi.

Sizce havaalanında yaşanan sorunlar nasıl çözülür? Asıl sorun nedir? Yorumlarda belirtebilirsiniz.

ARTI SİİRT

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Yetkin gözcü | 14 Temmuz 2023 17:14

    Vaybe siirtin mervandan baska. Millet vekili varmis

  • Araboğlu56 | 14 Temmuz 2023 16:34

    Ya bu sorun çözülsün yada havaalanı kapatılsın. Siirtte hava alanı yok bilelim hava şartları ne olursa olsun neden uçuşlar iptal ediliyor batman ve siirtin hava şartları aynı neredeyse bu memlekete ve bu vatandaşa yazık

  • Memet Ali | 14 Temmuz 2023 13:49

    Teşekkurler sayın vekilim, ilk sefer Siirtin sorunları ile ilgili HDP ilgileniyor, eyer Siirtin sorunları ilgilenseniz gelecek sim oyum sizedir.

BUNLARA DA BAKIN