Siirt Halk Eğitim Merkezi 13 Bin Kursiyerinin El Emeğini Sergiledi

Siirt'te Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yılsonu sergisi düzenlendi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde gerçekleştirilen sergide, merkezde eğitim gören kursiyerlerin hazırladıkları el işi çalışma yağlı boya tablo, örme bebek, kanaviçe ve atıklardan yapılan çalışmalar sergilendi.

Etkinliğe, Siirt ValisiOsman HACIBEKTAŞOĞLU, İl Emniyet Müdürü  Hakan YILDIRIMOĞLU, İl Milli Eğitim Müdürü  Deniz EDİP, kurum müdürleri, kurs eğiticileri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.  

Siirt Halk Eğitim Müdürü Saraç Batur Artı Siirt Haber Ajansına  yaptığı açıklamada, 2022 yılının ilk beş ayında 13 binden fazla kursiyerin merkezden yararlandığını belirtti.

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında eğitimlerde kurs alan öğrencilerin ürünlerinin yer aldığı bir segi düzenlendiğini fade eden Batur, şunları kaydetti:

Siirt Halk Eğitim Merkezi 13 Bin Kursiyerinin El Emeğini Sergiledi

Siirt Hak Eğitim Merkezi ve iş birliğindeki kurumlar tarafından hazırlanan ürünleri  1-7 “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” dolayasıyla sergiliyoruz.

Yıl boyunca 820 Kurs ve 13 bin kursiyerimiz ile eğitim ve öğretim yaptık. Bu eğitim ve öğretim yılı sonunda öğrencilerimizin ellerinden çıkan ürünleri ve eserlerimizi sergiliyoruz.

Burada Siirt belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Gençlik Müdürlüğü, Aile Destek Merkezleri, Genç Ofis ve Siirt Halk eğitim Müdürlüğünün açtığı kurslarda üretilen Bir şenlik havasında sergi açtık. Sergimiz 5 Haziran’a kadar devam edecektir. Bu anlamda tüm Siirt halkımızı buraya bekliyoruz."

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN