Siirt'te En Çok Kadın İstihdamı Yapan Eymen Tekstil'e Teşekkür Belgesi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü 2021 yılında siirt ilinde en çok Kadın istihdam eden firmalarınızdan birini baykan ilçemizde olması kurumumuz acısında çok memnun edici

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Bu nedenle Baykan ilçesinde bulunan Eymen Tekstil’i teşekkür belgesi ile onurlandırdı. 
Siirt ilinde 2021 yılı içerisinde  en çok kadın  istihdamı sağlayan işveren olarak Eymen Tekstil SGK tarafından teşekkür belgesine layık görüldü.
 SGK İl Müdürü Abdulcelil İlbaş ve Baykan Kaymakamı /Belediye Başkanvekili Emin Bağlı Baykan ilçesinde bulunan Eymen Tekstil’i ziyaret ettiler. Siirt’te 2021 yılı içerisinde  en çok kadın istihdam yapan isveren olması sebebiyle Eymen Tekstil’e temsilen İşyeri yöneticisi Emin Acar’a Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Cevdet Ceylan’ın imzasıyla gönderdiği ‘teşekkür Belgesi’ni takdim etti.  
SGK Başkanı Cevdet Ceylan’ın kaleme aldığı ve Eymen Tekstil’e gönderdiği teşekkür belgesinde; “Siirt ilinde 2021 yılı içerisinde en çok engelli ve kadın istihdamı sağlayan, en çok sigortalı çalıştıran ve en fazla prim ödeyen işverenlerimiz arasında yer aldınız. Türkiye ekonomisine, istihdamına, üretimine yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür eder, aynı kararlılık ve azimle çalışmalarınızın devamını dileriz” ifadeleri yer aldı. Eymen Tekstil adına İş yeri yöneticisi Emin Acar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, SGK Başkanı Cevdet Ceylan, SGK İl Müdürü Abdulcelil İlbaş'a ve İlçe Kaymakama Emin Bağlı’ya teşekkür belgesi ve çalışmalarına verdikleri destekler için teşekkür edip, Eymen Tekstil olarak çalışmalarımız çerçevesinde il dışında bulunan Firmamız sahibi Bülent Uğurlu ve çalışanlarımız ile aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.  SGK il Müdürü Abdulcelil İlbaş, “Yaptığınız çalışmalarla; yüksek  en çok Kadın  istihdamı yapan işverenlermizden biri olarak ülkemiz ekonomisine ve üretimime katkınız çok büyük. Çalışmalarınızın devamını dileriz ”bugün burada Baykan ilçesinde bulunan Eymen Tekstil’e ilçe Kaymakamımız Sayın Emin Bağlı ile birlikte geldik, firmamız ülke ekonomisine katkı sağlamak için  çalışıyor olduğunu gördük, 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız, SGK kurum başkanımız, Siirt Valimiz ,Baykan Kaymakamımız ile il müdürlüğümüz ülke ekonomisine ve istihdama verdiği  destek verdiği destekten dolayi Eymen Tekstil’e teşekkür belgesini takdim ettik. Başarılar ve bol kazançlar diledik.
Eymen Tekstil sahibi Bülent Uğurlu, "SGK tarafından teşekküre layık görülmemiz bizim için büyük onur ve gurur kaynağı oldu" dedi.
EYMEN Tekstil’den, yapılan açıklamaya göre, EYMEN TEKSTİL, faaliyet gösterdiği Siirt ilinde en çok Kadın istihdam eden 15 özel kuruluş arasında 4 . kuruluş oldu. Aynı Zaman’da il genelinde bulunan kuruluşların arasında 126 Kadın istihdam ederek en çok kadın  İstihdam eden kuruluş .
Eymen Tekstil, istihdama sağladıkları katkı ve bölgelerinde en çok bayan  istihdam eden işletme olmaları nedeniyle SGK'dan teşekkür belgesi aldı.
SGK’nın Siirt il müdürlüğü tarafından teşekkür belgesine layık görülen Eymen Tekstil faaliyet gösterdiği Siirt Baykan’da çoğunlukla bölge insanını istihdam ederek Türkiye ekonomisinin yanı sıra bölgesel kalkınmaya da destek sunuyor.
- 5 bin 500 çalışanıyla sektörün lokomotifi
Açıklamada görüşlerine yer verilen Eymen Tekstil Sahibi Bülent Uğurlu, devletimiz tarafında sunulan bölgesel teşvikleri verimli şekilde değerlendirmek, Bölgede İstihdam sağlamak, Üretimi kazanıma dönüştürmek insanımıza istihdam sağlamak ve bölgemizin istihdamını üst düzeyde tutmak ve kaliteli ürünler üretmek için çalışıyoruz. 
Faaliyet yürüttükleri bölgelerde sanayi, üretim ve Tekstil kültürünün gelişmesini sağladıklarını aktaran Uğurlu,  yeni yatırımları da gerçekleştireceklerini bildirdi.
Uğurlu, şunları kaydetti:
“Baykan’ın üretim anlamında ve Tekstil olarak tek kurumsal firmasıyız, Faaliyet gösterdiğimiz bölgelerde en çok prim ödeyen şirketler arasında yer alarak, Özellikle Kadın istihdama yaptığımız katkı ve engelli bireyleri ekonomiye kazandırmamız vesilesiyle SGK tarafından teşekküre layık görülmemiz bizim için büyük onur ve gurur kaynağı oldu. Bu başarı; üretimi, iş güvenliğini ve inovasyonu önceliği olarak gören tüm Eymen Tekstil çalışanlarınındır.”

Kaymakam/Belediye Başkanvekili Bağlı ise; Başta Eymen Tekstil Sahibi Bülent bey ve çalışanlarını kutluyorum, düzenli ve verimli bir çalışma yapıyorlar hem bölgemize, ilçemize hem de ülkemiz ekonomisine büyük gelir kayıt ediyorlar bu bizim için mutluluktur Eymen Tekstil’in Sahibinden çalışanına kadar herkese teşekkür ediyoruz. Bölgemizde özellikle İstihdamın çok önemli olduğu bunun için biz burada Devlet olarak her daim İstihdam sağlayan yeni firmaların gelmesini bekliyoruz, Biz her türlü kolaylığı ve desteği vermeye hazırız, Bir insanımızı bile istihdam edersek bu bize büyük bir kazanımdır, İlçemiz en avantajlı yatırım Teşvik bölgesindedir. Ayrıca Ulaşım sorunu yoktur uluslararası karayolu ilçemizde geçmektedir. Yeni yatırımcıları bekliyoruz. Devletimiz her daim istihdam sağlayan firmalarımızın yanında olup yatırım yapmaları için kolaylıklar sağlıyoruz, hiçbir zaman yatırıma istihdama engel olmayacağız engel olunmasında müsaade etmeyeceğiz, İlçemize yeni yatırımcıları bekliyoruz. Her daim yanlarındayız. Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN