Siirt Emniyeti Uyarmıştı! O Araçlar Kaldırılmaya Devam Ediyor

Siirt'te hatalı yerde park edilen araçların sürücülerine trafik polisleri tarafından ceza kesilirken, hatalı araçlar yedi emin parkına çekiliyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Trafik polisleri Güres Caddesnin trafiğe açık olan alanda yaya geçidine park eden otomobil, çekici tarafından kaldırılarak cezai işlem uygulandı.

Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Denetleme ve Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde yaptıkları denetimler sonucunda yanlış park edenlere cezai işlem ugulanmaya devam ediyor.

Siirt Güres Caddesinin trafğie açık alanında, yaya geçidine park eden bir araç trafik polisleri tarafından ceza kesilerek çekici ile yaya geçidinden kaldırıldı.

Siirt Emniyeti Uyarmıştı! O Araçlar Kaldırılmaya Devam Ediyor

Siirt İl Emniyet Müdürlüğü Uyarmıştı

Araç ve yaya trafik akışının sorunsuz bir şekilde ilerlemesi için çalışmalarını sürdüren Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, kent genelinde araçlarını kaldırım üzerine, ikinci sıra yaparak,engelli rampası ve yaya geçidi önlerine, park yasağı bulunan alanlara ve toplu taşıma duraklarının bulunduğu yerlere yanlış şekilde park eden araçları çekici vasıtasıyla çekiyor.

Siirt'te o araçlara hem ceza yazılacak hem çekiciyle çekilecek!

 

 

 

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Çekici | 07 Nisan 2022 12:47

    Siirt’e hatalı yere hastane köşe başlarına nereyi görürlerse gelen araca olumsuz bir etkisi var mı diye düşünmeyip parkedirler

BUNLARA DA BAKIN