Siirt Belediyesine Alınacak 50 Personel, Zorlu Parkurda Yarıştı!

Siirt Belediyesi'nin 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edeceği 25 Zabıta Memuru ve 25 İtfaiye Eri alımı için sportif dayanıklılık testi ve sözlü sınav yapıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Toplam 158 aday parkurda dereceye girmek için yarıştı.

Siirt Belediyesi tarafından, KPSS puanı ile 25 zabıta memuru ve 25 İtfaiye Eri alımı için başlatılan süreçte uygulama sınavlara geçildi. 

Adaylar,  Siirt Belediyesi İtfaiye hizmet binası bahçesinde sportif dayanıklılık testine alınarak merdiven çıkma, lastik itekleme, ağırlık taşıma, engel atlama, su sıkma, takla ve benzeri engellerden oluşan parkurda ter döktü. Sözlü, yazılı ve uygulamalı sınavları başarıyla tamamlayan ve zabıta memuru ve itfaiye eri olmaya hak kazanan adayların asıl ve yedek aday listeleri, belediyenin internet adresinde ilan edilecek ve listede yer alanlara ayrıca yazılı tebligat yapılacak.

Uygulama sınavı, 29 Ağustos'a kadar devam edecek.

Siirt Belediyesine Alınacak 50 Personel, Zorlu Parkurda Yarıştı!Siirt Belediyesine Alınacak 50 Personel, Zorlu Parkurda Yarıştı!Siirt Belediyesine Alınacak 50 Personel, Zorlu Parkurda Yarıştı!Siirt Belediyesine Alınacak 50 Personel, Zorlu Parkurda Yarıştı!

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN