Pervari'de 557 Öğretmenle 'Pandemiye Karşı Uzaktan Eğitim Seferberliği'

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Pervari Kaymakamlığı ve Pervari İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce, “Pandemiye Karşı Uzaktan Eğitim Seferberliği” başlatıldı.

Pervari Kaymakamı Aziz Kayabaşı öncülüğünde, Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Özcan ve öğretmenler tarafından ilçe merkezi ve bütün köylerinde başlatılan “Pandemiye Karşı Uzaktan Eğitim Seferberliği” projesi kapsamında aynı günde ilçe merkezi ve bağlı 38 köyde eş zamanlı olarak öğrenciler evlerinde ziyaret edildi.

Yapılan ziyaretlerle 557 öğretmen Kovid-19 tedbirlerine riayet ederek 2 bin 604 hanede teker teker 8 bin 706 öğrenci ile buluştu, yüz yüze eğitime olan özlemlerini öğrencileri ile paylaştı.

Uzaktan eğitime erişim imkanları bakımından çocukları evlerinde gözlemleyen öğretmenler, aynı zamanda pandeminin başlamasından bu yana yaklaşık 7 aydır uzak kaldıkları öğrencileriyle hasret giderdi.

Eba, telafi eğitimi ve pandemi hakkında veliler bilgilendirilen öğrencilerin evlerinde televizyon, bilgisayar, tablet vb. araçların olup olmadığı tespit edildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN