MHP'de 'enflasyon' depremi: Baki Ersoy istifa etti! 'Zamlar milletin belini büküyor' dediği için ihracı isteniyordu

'Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek' sözlerinin ardından partisi tarafından disipline sevk edilen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP'den istifa etti. Ersoy istifa açıklamasında, Devlet Bahçeli'ye 'bağlı ve sadık' kalacağının altını çizdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, geçtiğimiz günlerde yerel bir televizyon kanalında ekonomi gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Ersoy, "Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor" demişti.

İHRAÇ TALEBİYLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Ersoy bu sözlerinin ardından MHP lideri Devlet Bahçeli'nin talimatıyla 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edildi. Disiplin süreci devam eden Ersoy'la ilgili bugün yeni gelişmeler yaşandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Ersoy'la olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

BAHÇELİ'YE SADAKATİNİ BELİRTEREK İSTİFA ETTİ

Yönter'in bu paylaşımının üzerinden çok geçmeden Ersoy'dan yeni bir haber daha geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Baki Ersoy, "Liderim Sayın Devlet Bahçeli Bey'e ve davama bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bağlı ve sadık kalacağım. Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN