Mehmetçik İlkokulunda Okuma Bayramı Coşkusu

Mehmetçik İlkokulu 1-C Sınıfı öğrencileri Okuma Bayram'ında aileleriyle bir araya geldi. Okuma ve yazma sürecini başarılı bir şekilde tamamlayan minik öğrenciler hem öğretmenlerini hem de ailelerini gururlandırdı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

Okuma Bayramı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Ardından açılış konuşması yapan 1-C Sınıfı Öğretmeni Sefa Tuaç; Desteklerini esirgemeyen Mehmetçik İlkokulu İdarecilerine ve velilerine şükranlarını illetti.

Okuma Bayram’ında öğrencileri yıl boyunca öğrendikleri okuma yazma becerilerini sergilediler. 1-C Sınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikte; folklor gösterisi, skeç, slayt gösterisi, şiir ve müzikli oyunlar ve diğer birçok gösteri büyük beğeni topladı. Velilerinde en az öğrenciler kadar heyecanlı olduğu bu tatlı telaşlı bayramda  öğrencilerimiz velilerinden de övgü dolu alkışlar aldılar. 
Korodan hemen sonra başarılarından dolayı öğrencilere okuma belgesi ve madalya verildi. Ardından 1-C Sınıfı velileri tarafından hazırlanan plaket 1-C Sınıfı velisi Emin Aydoğan tarafından Sefa Tuaç’a takdim edildi.

Program sonunda Mehmetçik İlkokulu Müdürü Selami Eroğlan, yaptığı konuşmada programın hazırlanmasında emeği geçen Sefa Tuaç ve öğrencilerine ve  eğitim öğretim sürecinde desteklerini esirgemeyen  1-C Sınıfı velilerine, programa katılan şube müdürlerine ve misafirlere şükranlarını sundu. 

Okuma Bayramı etkinliği çocukların aileleri ve öğretmenleriyle çekinilen hatıra fotoğrafları ve güzel anılarla son buldu
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN