Liverpool'un yıldız futbolcusunun anne ve babası kaçırıldı!

Liverpool'un Kolombiyalı yıldızı Luis Diaz'ın anne ve babası dün silahlı kişiler tarafından kaçırıldı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Kolombiyalı sol kanat oyuncusu Luis Díaz'ın anne ve babası dün (28 Ekim) öğleden sonra silahlı kişiler tarafından kaçırıldı.

Kolombiya medyasında yer alan haberlerde, Diaz'ın anne ve babasının kamyonetle seyahat ettikleri sırada motosikletli ve silahlı kişiler tarafından önlerinin kesildiği ve saldırganların kamyonete binerek iki ismi kaçırdığı belirtildi.

Liverpool'un yıldız futbolcusunun anne ve babası kaçırıldı!

ANNESİ KURTARILDI, BABA HALÂ KAYIP!

Kolombiya Devlet Başkanı Gustavo Petro yaptığı açıklamada, Luis Diaz'ın annesinin kurtarıldığını belirterek güvenlik güçlerinin kayıp babayı arama ve kurtarma çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

GÜNEY AMERİKA ÜLKELERİNDE OLDUÇA SIK YAŞANIYOR!

Güney Amerika ülkelerinde oldukça sık görülen fidye için insan kaçırma olaylarından daha önce birçok futbolcu ve aile bireyleri olumsuz etkilenmişti.

Luis Fabiano, Grafite, Taison, Ricardo Oliveira, Robinho gibi isimlerin anneleri; Enner Valencia ve Hulk gibi isimlerin ise kız kardeşleri kaçırılmıştı.

"HER KÖŞEDE CESUR VE KENDİNDEN EMİN SUÇLULAR VAR!"

Kaçırılma olayını ilk haberleştiren yayın kuruluşu olan Semana'nın Genel Yayın Koordinatörü Vicky Dávila ise yaşananlardan dolayı ülkedeki asayişi sorumlu tutan bir yazı kaleme aldı.

"Her köşede cesur ve kendinden emin suçlular var!" diyen Vicky Dávila ülkenin içinde bulunduğu durumu ve yaşananları şu sözlerle ifade etti:

"Bu gece tüm Kolombiya babanın rezil kaçırılma olayından sağ salim dönmesi için Tanrı'ya yalvarıyor. Neyse ki annen artık özgür ve tanında, ama sonu gelmeyen bu saatlerde kalbimiz babanla birlikte.

Bu ülkeye sadece sevinç, gurur ve gülümseme yaşatan; tek yaptığın bu acı dolu ülkenin adını yükseltmek. Bu derin üzüntüyü hak etmiyorsun. Kolombiya bu kadar korkunç bir olayla dünyada haber olmayı hak etmiyor.

Kolombiya çok zor bir dönemden geçiyor ve her köşede cesur ve kendinden emin suçlular var! Tanrı polisin, ordunun ve tüm yetkililerin yardımcısı olsun; ki baban onu bekleyen annenin yanında tekrar özgür olabilsin. Ve onları kaçıran suçlular yaptıklarının bedelini hayatlarının son gününe kadar ödesinler.

Adaletin yerini bulmasını ve sevgili ailenizin yeniden bir araya gelmesini diliyorum."

2019'DA KOLOMBİYA'DAN AYRILMIŞTI

Futbolculuk kariyerine Barranquilla FC'de başlayan ve sonrasında Junior FC forması giyen Luis Diaz, 2019 yazında Porto'ya transfer olarak ülkesi Kolombiya'dan ayrılmıştı.

Yaklaşık 9 ay önce 47 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Liverpool'a transfer olan 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu, İngiliz kulübüyle yıllık 3.5 milyon Euro'dan 6 senelik sözleşme imzalamıştı.

Liverpool formasıyla bugüne dek 58 maça çıkan Luis Diaz, 14 gol - 9 asistlik performans sergiledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN