Siirtspor Teknik Direktörü Kalafatoğlu'ndan Takımımıza Küfreden Rakip Hocalara: 'Kötü Söz Sahibine Aittir'

TFF 3. Lig 4. Grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştığı Balıkesir Spor ile puanları paylaştı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Yahya Kara

Maçın ilk yarısında Dk 45+4’te Arda İbrahim Akgün ile 1-0 öne geçen Balıkesir Spor, maçın ikincin yarısında yapılan değişikler ile sonrada oyuna giren Serhat Tarhan maçın Dk 64’te attığı golle takımımıza beraberliği yakalamayı başardı. 

Deplasmanda zorlu bir maça çıktıklarını ve aldıkları bir puanın çok değerli olduklarını açıklayan Siirt İl Özel İdaresi teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu; “Takımım çok iyi sinerji yakaladı içerde oynayıp 1-0 galip geldiğimiz Bergama maçından sonra deplasmanda oynayacağımız Balıkesir maçı bizim için çok önemliydi. Salı günü yaptığımız antrenmandan sonra Çarşamba günü yola çıktık ve takriben 25 saatlik bir yolculuğun ardından çocuklarımızı ruhen ve fizikken maça hazırlamak için çaba sarf ettik ve bunda başarılı olduğumuzu düşünüyorum” dedi. 

KALAFATOĞLU“HENÜZ YOLUN BAŞINDAYIZ VE BÜTÜNLEŞTİK”

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Teknik Direktörü Mustafa Kalafatoğlu; “Başkanlarımıza yöneticilerimize yönetimimize teknik ekibimize destek ekibimize ve özellikle futbolcu evlatlarıma göstermiş oldukları azim kararlılık ve mücadeleden dolayı teşekkür ederim. Henüz yolun başındayız çok güzel bir şekilde bütünleştik bu bizim başarımızdaki en önemli başlangıçtı” dedi. 

“KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR”

Balıkesir Spor maçında, maç sonrası bir takım olayların yaşandığını ancak bunlara kulak asmadıklarını belirten Teknik Direktör Mustafa Kalfatoğlu; “Taraftarımızı arkamıza aldığımızda Allah'ın izniyle sırtımız yere gelmeyecektir. Maç sonu bazı istenmeyen olaylar yaşadık özellikle rakip takım hocaları bizim takıma küfürlü konuşmaları hoş olmamıştır. Ancak bizler aynı şekilde yapmayarak ilimize geldiklerinde misafirperverliğimizi göstereceğiz. Biz Hz. Muhammed’in size taş atana, siz gül atın felsefesini içselleştirmişiz. Kötü söz sahibine aittir diyoruz. Bu zorlu deplasmanda kazandığımız 1 puanı çok değerli Başkanlarımıza ve yöneticilerimize bizim en değerlerimiz taraftarlarımıza armağan ediyoruz” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN