Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 10 soru: Şimdi bakalım sendeki yüreğe

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorduğu 10 soruya cevap veren CHP lideri Kılıçdaroğlu, kendi 10 sorusunu sosyal medyadan yöneltti: Ailece bir araya geldiğinizde birbirinizin yüzüne nasıl bakıyorsunuz?

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda Gezi Parkı eylemcilerine "Bunlar caminin içini pislemişlerdi. Bunlar çürük, bunlar sürtük" dedi. Ardından da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 10 soru yöneltti. 

Bu sorulara gündüz cevap veren Kılıçdaroğlu, akşam ise Erdoğan'a kendi 10 sorusunu yöneltti. 

'BİR DAMLA CESARETİN VARSA CEVAP VER...'

Kılıçdaroğlu, twitter hesabından "Bak Erdoğan, sorularına açık ve net yanıtlar verdim. Şimdi bakalım sendeki yüreğe… Cevaplamaya bir türlü cesaret edemediğin sorularımı aşağıya bırakıyorum. Bir damla cesaretin varsa sen de benim bu sorularıma yanıt ver" paylaşımı yaptı.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 10 soru: Şimdi bakalım sendeki yüreğe

Kılıçdaroğlu gündüz attığı tweetlerde Erdoğan'ın 10 sorusuna cevap verip şöyle söylemişti: "Erdoğan, milletimize seslenmişsin. "Sürtükler, eşkıyalar, teröristler, çürükler, fukaralar" havada uçuşmuş. Kadınlara küfreden sana bir tavsiyem olacak. Ağzını kapalı tutup insan sanılman, açıp tüm şüpheleri ortadan kaldırmandan iyidir. Sorularına ise yanıtlarımı veriyorum... 

Danışmanlarını ve doktorlarını çağır, saat 23.00’te ben de sorularımı soracağım. aHaber’i de mutlaka ara, hazır ola geçsinler. Derin derin nefes al, bakalım yanıt verecek yüreğin var mı…"

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 10 soru: Şimdi bakalım sendeki yüreğe

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN