Kılıçdaroğlu: 6 Lider Türkiye'ye huzur getirecek

Ankara'da Çankaya Belediyesi'nin bir etkinliğine katılan CHP lideri Kılıçdaroğlu, seçimin kaderini kadınlar ve gençlerin belirleyeceğini söyledi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Vedat Aydın

Altılı masaya ilişkin de konuşan Kılıçdaroğlu, “Efendim ‘Masa dağıldı, şöyle oldu, böyle oldu. Bunların hiçbirisine inanmayın. Altı lider Türkiye’ye huzuru getirecek” mesajı verdi. Kılıçdaroğlu ayrıca, Kayseri'de CHP'ye 700 kişinin katılması konusunda ise "Artık hiçbir yer kale değildir. Her ilde, ilçede, mahallede, köyde, mezrada büyük uyanışı görüyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi’nin sekizinci yıl tanıtım toplantısına katıldı. Çankaya Belediyesi’nin “İleri daima ileri” sloganıyla yapılan tanıtımında müzik dinletisi de yapıldı. Etkinlikte Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de yer aldı.

Burada yaptığı konuşmada kimsenin karamsarlığa kapılmaması gerektiğini belirten CHP lideri, “Türkiye’nin iyi yönetilmesini istiyorsanız, insanların kucaklaşmasını, barışmasını istiyorsanız bize katılın. Türkiye’de saygıyı, sevgiyi, huzuru beraber hayata geçireceğiz. Gençlerin hayalini gerçekleştirmek bizim hedefimiz” dedi.

Kılıçdaroğlu, Türkiye’de yaşayan insanların mutlu olmasının öncelik olarak gördüklerini dile getirerek, “Bizim önceliğimiz parlamentonun gerçekten halkı temsil etmesi ve üzerindeki vesayetin kaldırılması” ifadelerini kullandı

“Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında cumhuriyetimizi demokrasiyle kavuşturacağız” diyen Kılıçdaroğlu, altılı masanın dağılacağını iddialarıyla ilgili söylemlerin ciddiye alınmaması gerektiğini kaydederek, “Efendim ‘Masa dağıldı, şöyle oldu, böyle oldu. Bunların hiçbirisine inanmayın. Altı lider önemli bir sorumluluk üstlendi ve altı lider kararlılıkla Türkiye’yi huzura kavuşturacak. Türkiye’ye aydınlığı getirecek” dedi.

Önümüzdeki seçimin kaderini kadınlar ve gençlerin belirleyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, “7 buçuk milyon gencimiz ilk defa oy kullanacak. Onlar otoriter bir yönetimi demokratik yöntemlerle sonlandıracaklar” değerlendirmesinde bulundu.

“ARTIK HİÇBİR YER KALE DEĞİLDİR”

Öte yandan Kılıçdaroğlu, sosyal medyada yaptığı açıklamada artık hiçbir yerin AKP’nin kalesi olmadığının altını çizdi.

Twittter’da “AKP'nin kalesi Kayseri'de CHP'ye 700 yeni üye” başlıklı haberi alıntılayan CHP lideri, “Artık hiçbir yer kale değildir. Türkiye bizim, hepimizin! Her ilde, ilçede, mahallede, köyde, mezrada büyük uyanışı görüyoruz. Gidiyoruz, tanışıyoruz, kucaklaşıyoruz” dedi.

Kayseri'de son 5 ayda CHP'ye katılan 700 yeni üye için Kayseri' Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde üye katılım töreni düzenlendi. Düzenlenen törene CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, CHP Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Gonca Yelda Orhan ve parti üyeleri katıldı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN