İl Başkanı Olğaç: Önümüzdeki Yerel Seçimde 12 Belediyenin Tamamını Kazanmayı Hedefliyoruz

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç ve Milletvekili Mervan Gül, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Haber Merkezi

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde Siirt AK Partinin zafer elde edeceğini belirten İl Başkanı Olğaç, "Teşkilatımızla birlikte Siirt merkez ve tüm ilçe ve belde belediyelerinin tamamını kazanmayı hedefliyoruz. Milletimiz yararına gerçekleştirmek istediğimiz projelerimiz var bunların bir kısmını hayata geçirdik bazılarını da geçirmeye devam ediyoruz. Siirt, ilçe ve beldelerimizde gerçekleştirilen doğalgaz, altyapı ve istihdama yönelik projerimiz hayata geçiyor. Amacımız işssizliği en aza indirgemek." diye konuştu.

"Siirt Halkının Sorunlarıyla Seçimden Seçime Değil Her Gün İlgileniyoruz"

Her daim vatandaşın yanında olduklarını belirten Olğaç, "Siirt halkının sorunlarıyla her zaman yakından ilgileniyoruz ve en kısa sürede çözüm bulmaya çalışıyoruz. Siirt halkının sorunlarıyla seçimden seçime değil her gün ilgileniyoruz ve vatandaşımız da buna şahit oluyor. Hastanemizi geliştirmeye çalışıyoruz, Siirt-Kurtalan yolu, Siirt-Eruh yolu gibi yatırımları yakından takip ediyoruz. Amacımız Siirt halkımıza daha refah bir yaşam sunabilmek." diye konuştu.

"Tüm Bakanlıkların Kapısını Tek Tek Çalacağız"

Milletvekili Mervan Gül de meclis kanun teklifleri çalışmalarını tamamlayıp Siirt'in sorunlarıyla daha yakından ilgileneceğini belirterek, "Ankara'da yüzlerce vatandaşımız bizi ziyaret etti. İl Başkanımız Olğaç ile birlikte tüm bakanlıkların kapısını çalıp Siirt için destek isteyeceğiz. Bunun için gece gündüz çalışacağız." ifadelerini kullandı.

 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Siirtli | 24 Haziran 2023 19:48

    50 geçsede hangi parti olursa olsun bu Siirt’te hiç bir zaman düzgün adil belediyecilik yapamaz yapmazda gelmiş geçmiş en iyi belediye başkanı SELİM SADAKTIR EN ÇOK HİZMET EDEN

BUNLARA DA BAKIN