İbn-i Sina Hastanesinde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kadın Çalışanlara Yönelik Hediye Dağıtımı Yapıldı

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Genel Müdürü Ömer Faruk Binzet farklı birimlerde görev alan kadın çalışanları, hasta ve hasta yakınlarını ve Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ziyaret ederek bu özel günlerini karanfiller ile kutladı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Genel Müdürü Ömer Faruk Binzet ve kurumsal iletişim sorumlusu Tuğçe Önel farklı birimlerde görev alan kadın çalışanları, hasta ve hasta yakınlarını ve Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ziyaret ederek bu özel günlerini karanfiller ile kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Hastaneye gelen her kadının çiçeklerle karşılandığı bu özel günde kutlamalar, Özel Siirt İbn-i Sina Hastanesi Genel Müdürü Ömer Faruk Binzet tarafından Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM) ziyaret ederek bu özel günlerini karanfiller ile kutladı.

İbn-i Sina Hastanesi Genel Müdürü Ömer Faruk Binzet, ”Hayatımızın her bir anına dokunan, anlamlandıran kadınlarımızın, bazen fedakar bir anne, bazen destekleyici bir eş, bazen ise hayat kurtaran bir doktor, hemşire, sağlık çalışanı…İyi ki varsınız… Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.” mesajı ile İbn-i Sina Hastanesi kadın personellerine günün anlam ve önemine binayen hediye dağıtımında bulundu.

HaberHaberHaber

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN