Bölge

Bölge Haberleri

Görevi başında kalp krizi geçiren uzman çavuş son yolcuğuna uğurlandı

Kastamonu'da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa, memleketi Gaziantep'te düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolcuğuna uğurlandı.

Adıyaman Üniversitesinin paydaşı olduğu projenin kapanış programı düzenlendi

Proje koordinatörlüğünü Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün yaptığı, Adıyaman Üniversitesi ve İspanya Blue Beehive Eğitim ve Kültür Derneği ortaklığı ile yürütülen 'Kültürel faaliyetlerde göçmenler, mirasın korunması ve turizmin teşvik edilmesi' adlı projenin kapanış programı gerçekleştirildi.

Şırnak'ta taciz iddiasıyla tutuklanan uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı

Şırnak'ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla sokak ortasında darbedilen uzman çavuşun mahkemedeki ifade ortaya çıktı. Zanlı, bir kadının yardım çağrısını duyduğu için binaya girdiğini, daha sonra kadının bağırdığını ve çevredekilerin saldırısına uğradığını söyledi. Taciz suçlamasını kabul etmeyen uzman çavuş cinsel taciz iddiasını reddederek "Bana iftira atanlardan da ben şikayetçiyim." dedi.

Otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı

Adıyaman'da, otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı.

Yılmaz'dan çocuklara özel davet

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ücretsiz organize edilecek, yüzme etkinliği, resim sergisi, konser ve tiyatro etkinliklerine tüm çocukları davet etti.

DEDAŞ açıkladı: Kaçak elektrik kullanımına hapis cezası

Dicle Elektrik, Diyarbakır ve Şırnak'ta kaçak elektrik kullanımı nedeniyle haklarında kamu davası açılan 2 kişinin hapis cezasına çarptırıldığını açıkladı.

Diyarbakır'da arama-kurtarma ekipleri tatbikat gerçekleştirdi

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde arama-kurtarma ekipleri senaryo gereği tatbikat gerçekleştirdi.

Tahmazoğlu'ndan 23 Nisan Çocuk Şenliğine davet

Şahinbey Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği bu yılda çocukların zamanlarını dolu dolu geçirmeleri için 20-28 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek.

Kamyonet refüje çarpıp karşı şeride geçti

Adıyaman'da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin refüje çarpıp karşı şeride geçmesi sonucu 2 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Gaziantep'te kaçak kazı operasyonu: 3 gözaltı

Gaziantep'te tarihi eser kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışmalarda İslahiye'de izinsiz kazı yaptığı tespit edilen 3 şahıs suçüstü yakalandı.

GAİB yeşil dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri bünyesindeki dört birlikten birisi olan Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) sürdürülebilirlik ve yeşil dönüşüm kapsamındaki çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Gaziantep'te yapılan trafik denetimlerinde bin 186 araca ceza kesildi

Gaziantep Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 17 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilen denetimlerde, hatalı park nedeniyle bin 186 araca toplamda 818 bin 340 Türk Lirası tutarında cezai işlem uygulandı.

Diyarbakır ve Şırnak'ta kaçak elektrik kullanımına hapis cezası

Diyarbakır ve Şırnak'ta kaçak elektrik kullanımı nedeniyle haklarında kamu davası açılan iki sanık hapis cezasına çarptırıldı.

Diyarbakır'da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolunda otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Siirt Belediyesi Eski Eşbaşkanının Kazandığı Tatvan Belediyesinin Borcu Belli Oldu!  Siirt Belediyesinden Bile Daha Fazla

Bir dönem Siirt Belediye Eşbaşkanlığı görevini yürüten ve yerine kayyum atanan Belkıza Beştaş Epözdemir’in, Eşbaşkanlık yaptığı Tatvan Belediyesinin borç miktarı da açıklandı.

Batman'da sulama havuzuna düşen çocuk hayatını kaybetti

Batman'ın Kozluk ilçesinde dengesini kaybederek tarımsal sulama havuzuna düşen 7 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde temizlik seferberliği

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde çalışan personeller, hastaların daha hijyenik bir ortamda tedavilerini görmesi için temizlik seferberliği başlattı.

Tahmazoğlu: 'Turizm bilincini geliştirmeliyiz'

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanmakta olan Turizm Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajda, 'Ekonomimizin bacasız sanayisi durumundaki turizm sektörü sayesinde ülkemizin dolayısıyla da ilimizin dünyaya tanıtımında çok önemli mesafeler alınmış ve alınmaya devam etmektedir' dedi.

Batman'da ağıla giren kurt 10 koyunu telef etti

Batman'ın Sason ilçesinde ağıla giren kurt, 10 koyunu telef etti.

Toplam 5298 haber.