Bölge

Bölge Haberleri

'En iyi narkotik polisi anne' projesi tanıtıldı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince anne ve anne adaylarına En iyi narkotik polisi anne projesi tanıtıldı.

Gaziantep ilk çeyreği 2,5 milyar dolar ihracatla kapattı

Gaziantep, mart ayında gerçekleştirdiği 850 milyon 405 bin dolarlık ihracatla birlikte yılın ilk çeyreğini 2,5 milyar dolarlık ihracatla kapattı.

Tahmazoğlu mazbatasını aldı

31 Mart Yerel Seçimlerinde 4'üncü kez Şahinbey Belediye Başkanlığı görevine seçilen Mehmet Tahmazoğlu, düzenlenen törenle mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Diyarbakır'da tezgaha çıkartılan çağla 100 liradan satılıyor

Diyarbakır'da bahar aylarının vazgeçilmezi çağla, kilosu 100 liradan tezgahta satışa çıkartıldı.

Organize suç örgütüne operasyon: 4 şahıs tutuklandı

Adıyaman merkezli 2 ilde organize suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 8 kişinden 4'ü mahkemece tutuklandı.

Başkan Tutdere'nin ilk ziyareti mezarlık oldu

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, aldığı mazbata ve devir teslim töreni sonrası ilk olarak 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşların mezarlarını ziyaret ederek dua etti.

Otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı

Adıyaman'da, otomobille motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

Türkiye'nin en kalabalık mahallesini ikinci kez yönetecek

4 il ve 804 ilçeden daha kalabalık olan Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Bağcılar Mahallesi'nde 16 rakibini geriden bırakan muhtar, ikinci kez seçilerek yardımcı talebinde bulundu.

Ünverdi mart ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, mart ayında Gaziantep'ten 850 milyon 406 bin dolarlık ihracat yapıldığını söyledi.

GAİB mart ayı ihracat rakamlarını açıkladı

Mart ayı dış ticaret rakamları Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'nin yaptığı basın açıklaması ile kamuoyuyla paylaşıldı.

Ukrayna'dan tur rehberi olarak geldiği Diyarbakır'da Müslüman oldu

İlk kez 2018 yılında Türkiye'ye gelen ve 2019 yılında Diyarbakır'a düzenlediği turda İslam dininden etkilenerek araştırmaya başlayan tur rehberi Polina Andriienko, Diyarbakır'da düzenlenen ihtida töreni ile Elif ismini alarak Müslüman oldu.

Kılıç'tan veda mesajı

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nin ardından görevi devredecek olan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç veda mesajı yayımladı.

Abdullah Zeydan Van'da yeniden başkan oldu

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti), Van İl Seçim Kurulunun, Abdullah Zeydan'ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı "seçilmemiş sayılması" ve mazbatanın ikinci sıradaki adaya verilmesi kararına yaptığı itirazı oy çokluğu ile kabul etti.

Diyarbakır'ın 12 bin yıllık tarihinde ilk kez lahit mezar bulundu

UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ndeki 5 bin yıllık Diyarbakır surlarının 4'üncü etabında olan 75 numaralı burç ile Saint George Kilisesi arasında yapılan kazıda Roma dönemine ait olduğu belirlenen lahit bulundu. Lahit, kentte bulunan ilk lahit oldu.

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere mazbatasını aldı

Adıyaman Belediye Başkanı seçilen Abdurrahman Tutdere mazbatasını aldı.

Ressam Orhan Zafer SANKO Sanat Galerisi'nde sergi açacak

Ressam Orhan Zafer, tuval üzerine akrilik teknikle yaptığı eserlerinden oluşan 'Kuşluk Vakti' temalı resim sergisini, 5 Nisan 2024'te SANKO Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşturacak.

Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi halkın içinde olacağım'

Sandıktan büyük bir zaferle ayrılan Şehitkamil Belediye Başkanı Avukat Umut Yılmaz, makamına oturmadan sokaklara indi. Başkan Yılmaz, 'Söz verdiğimiz gibi halkın içinde olacağım' dedi.

3 yaşındaki Lina Nazlı'nın ölümüyle ilgili davada sanıklara ceza yağdı

Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ile ilgili davada karar çıktı. Görülen karar duruşmasında sanık Muhabbet Toz'a beden ve ruh sağlığı yönünden kendini savunamayacak çocuğu kasten öldürmek suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve 'çocuğa eziyet' suçundan 7 yıl, sanık Mehmet Aksu'ya ise çocuğa karşı kasten öldürmeye yardım' suçundan 20 yıl ve çocuğa eziyet' suçundan da 7 yıl hapis cezası verildi.

Tahmazoğlu esnafla bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından esnaf ziyaretlerini sürdürerek Konak Mahallesi'ndeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Toplam 5018 haber.