Bölge

Bölge Haberleri

2 çocuğun öldüğü ATV kazasında alkol iddiası

Gaziantep'te otomobiliyle çarptığı ATV'de bulunan Hüseyin Akın ile Kerim Gündoğan'ın ölümüne sebep olduğu iddia edilen tutuklu sanık Prof. Dr. Volkan Kılınçoğlu ikinci kez hakim karşısına çıktı. İkinci duruşmada maktul ailelerinin avukatları, kazada yaralanan sanığın kanındaki alkolün temizlenmesi için ambulansla 1 saat kadar dolaştırıldıktan sonra hastaneye getirildiğini iddia ederken sanık ise bu iddiaları, Alkol iddiaları imkansız, tıpta böyle bir şey mümkün değil diyerek yalanladı. Duruşma, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verilerek ertelendi.

Motosikletle otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Adıyaman'da, motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Adıyaman'da, otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Tekstil sektörünün Brüksel çıkarması

Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Fikret Kileci ve beraberindeki heyet, Belçika'nın Brüksel kentinde düzenlenen Dünya Döngüsel Ekonomi Forumu (WCEF) 2024 etkinliğine katıldı.

'Antep işi nakışı' insanlığın ortak mirası olma yolunda

Gönülden geçen duyguların ilmek ilmek işlendiği 'Antep İşi Nakışı' 2025 yılında yapılacak 20'inci Somut Olmayan Kültürel Miras Hükümetlerarası Komite Toplantısı'nda değerlendirilmek üzere Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü'nde (UNESCO) aday gösterildi.

Diyarbakır'da adliye çıkarılan şüphelilere bıçaklı saldırı girişimi güvenlik kamerasına yansıdı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde adliyeye çıkarılan şüphelilere bıçakla saldırı girişiminde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.

SANKO Park 23 Nisan'a özel ödüllü resim yarışması düzenliyor

Gaziantep'in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel ödüllü resim yarışması düzenliyor.

Vali Varol, köylülerin taleplerini dinledi

Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesine bağlı köylerde köylülerin sorunlarını dinledi.

Çelikhan'da kırsal afet konutları inşaat alanı

Adıyaman Valisi Osman Varol, Çelikhan ilçesindeki kırsal afet konutları inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Başkan Tutdere, ilk açılışını kadınlar için yaptı

Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, kadınların tekstil sektöründe istihdam edilmesini sağlayacak olan 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı olarak ilk açılışını gerçekleştiren Tutdere, 'Adıyaman Belediyesi olarak projelerimizle kadınlarımızın yanında olacağız' dedi.

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı

Adıyaman'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.

Batman'da bölgesel sağlık toplantısı

Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık Hizmetleri Kalite ve Akreditasyon Enstitüsü (TÜSKA) tarafından düzenlenen bölgesel bilgilendirme toplantısı, 7 ilin hastane yöneticileri ve temsicilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Kınaya giden ailenin hafif ticari aracı dereye uçtu: 10 yaralı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde kınaya giden ailenin hafif ticari aracı tekeri patlaması sonucu dereye uçtu. Kazada 2'si ağır, 4'ü çocuk 10 kişi yaralandı.

Dicle Nehri çevresi atıklardan temizlendi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri Dicle Nehri çevresine bırakılan atıkları yürüttüğü çalışmayla temizledi.

GTO'da dünya ve Türkiye ekonomisi masaya yatırıldı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ve Türkiye Sanayi Kalkınma Bankası (TSKB) iş birliği ile küresel ekonomik gelişmeler, Türkiye'nin küresel ekonomideki konumu, Gaziantep'in potansiyeli ve gelecek planlarının tartışıldığı 'Dünya ve Türkiye Ekonomisine Bakış' toplantısı düzenlendi.

Görevi başında kalp krizi geçiren uzman çavuş son yolcuğuna uğurlandı

Kastamonu'da görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Muhammet Eyüp Kolukısa, memleketi Gaziantep'te düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolcuğuna uğurlandı.

Adıyaman Üniversitesinin paydaşı olduğu projenin kapanış programı düzenlendi

Proje koordinatörlüğünü Adıyaman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün yaptığı, Adıyaman Üniversitesi ve İspanya Blue Beehive Eğitim ve Kültür Derneği ortaklığı ile yürütülen 'Kültürel faaliyetlerde göçmenler, mirasın korunması ve turizmin teşvik edilmesi' adlı projenin kapanış programı gerçekleştirildi.

Şırnak'ta taciz iddiasıyla tutuklanan uzman çavuşun ifadesi ortaya çıktı

Şırnak'ta bir kadını taciz ettiği iddiasıyla sokak ortasında darbedilen uzman çavuşun mahkemedeki ifade ortaya çıktı. Zanlı, bir kadının yardım çağrısını duyduğu için binaya girdiğini, daha sonra kadının bağırdığını ve çevredekilerin saldırısına uğradığını söyledi. Taciz suçlamasını kabul etmeyen uzman çavuş cinsel taciz iddiasını reddederek "Bana iftira atanlardan da ben şikayetçiyim." dedi.

Otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı

Adıyaman'da, otomobilin çarptığı bisiklet sürücüsü yaralandı.

Toplam 5294 haber.