Gökçebağ Belediyesi ile Siirt Belediye-İş Sendikası Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Gökçebağ Belediyesi ile Türk-İş'e bağlı Siirt Belediye-İş Sendikası arasında 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Artı Siirt Haber - Akif Özalp

Toplu iş sözleşmesi imza törenine; Siirt Vali Yardımcısı / Gökçebağ Belediye Başkan Vekili Samet Öztürk, Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay ve Şube yönetim kurulu üyesi İsmail Özer ve Naif Kaçar katıldı.

Gökçebağ Belediye hizmet binasında düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Siirt Vali Yardımcısı / Gökçebağ Belediye Başkan Vekili Samet Öztürk, bizim amacımız halkın ihtiyaçlarına cevap vermektir, bu ihtiyaçlara cevap verirken de çalışanımızı da mağdur etmediklerini söyledi. Belediye-İş Sendikası ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, imzaladığımız toplu sözleşmenin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Öztürk, Belediye olarak kasamıza giren her kuruşun en adil şekilde harcanmasına özen gösteriyoruz.

Prensibimiz gereği çalışanlarımızın haklarını alın terleri kurumadan ödemek gider hanemizin ilk sırasında bulunmaktadır.  Gökçebağ beldemizde beraber yaptığımız hizmetlerde önemli katkıları olan işçilerimizin sevinçte ve kederde, her zaman yanındayız. Sözleşmenin sendikamıza ve işçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay: “Bu sözleşmenin Gökçebağ Belediyesi’ne ve çalışanlarına hayırlı olmasını dileyerek, toplu iş sözleşmesinde sendikaya emeğe ve emekçiye olan bakışından dolayı; Siirt Vali Yardımcısı / Gökçebağ Belediye Başkan Vekili Samet Öztürk’e teşekkür etti. 

Siirt Vali Yardımcısı / Gökçebağ Belediye Başkan Vekili Samet Öztürk  ile Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay birbirlerini tebrik ederek, toplu iş sözleşme metnini imzaladılar.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN